Hae arkilaina heti

Hae arkilaina kätevästi netistä. Voit vertailla tarjouksia. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Hae arkilaina heti

Vertaile arkilainat netissä

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Arkilaina

Arkilaina on rahoitusmuoto, joka tarjoaa joustavan ja nopean ratkaisun arjen yllättäviin rahantarpeisiin. Se on suosittu vaihtoehto yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat pienemmän summan rahaa lyhyellä aikavälillä. Arkilainaa voidaan käyttää esimerkiksi odottamattomiin laskuihin, terveyskuluihin tai muihin äkillisiin menoihin.

Millaisia tilanteita varten arkilainaa voi tarvita?

arkilaina

Arkilainaa voidaan tarvita moniin erilaisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa rahoitusta tai joustavaa lainaa. Tässä on joitakin yleisiä tilanteita, joissa henkilö saattaa hakea arkilainaa:

 • Yllättävät laskut: Jos saapuu odottamattomia tai suurempia laskuja, kuten lääkärinmaksuja, auton korjauskustannuksia tai kodinkoneiden rikkoutumisesta aiheutuvia kuluja, arkilaina voi auttaa kattamaan nämä kulut.
 • Kiireelliset kodin remontit: Jos kotona ilmenee äkillisiä vahinkoja tai tarvitaan kiireellisiä korjauksia, kuten putkivuotoja, sähkövikoja tai vuotavaa kattoa, arkilaina voi tarjota nopean rahoituksen remonttikuluihin.
 • Matkustaminen: Jos haluat lähteä matkalle tai sinulla on kiireellinen muu matka, mutta tarvitset lisärahoitusta matkakuluihin, arkilaina voi auttaa kattamaan matkakustannuksia.
 • Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pieniä lainoja tai luottokorttilainaa korkeilla koroilla, voit hakea arkilainaa lainojen yhdistämiseen. Tämä voi auttaa yhdistämään lainat yhdeksi lainaksi pienemmällä korolla ja helpottamaan talouden hallintaa.

Mitä hyötyä on arkilainasta?

Arkilaina on nykyaikainen ja käytännöllinen rahoitusratkaisu, joka voi tarjota välitöntä taloudellista apua tarvittaessa. Sen etuna on nopeus, joustavuus ja vakuuksien puute, jotka yhdessä tekevät siitä kätevän vaihtoehdon useille lainanhakijoille. Tässä tarkemmin arkilainan kolme merkittävintä etua:

 • Nopea hakuprosessi: Arkilainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Useimmissa tapauksissa hakemus voidaan tehdä verkossa ja päätös lainasta saadaan usein välittömästi. Tämä tekee arkilainasta houkuttelevan vaihtoehdon kiireisille henkilöille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta.
 • Joustavuus: Arkilainat tarjoavat joustavuutta lainan käytön ja takaisinmaksun suhteen. Lainaa voidaan yleensä hakea pienemmille summille, ja takaisinmaksuajan voi valita useista eri vaihtoehdoista.
 • Ei vaadita vakuuksia tai takaajia: Arkilainat ovat usein vakuudettomia lainoja, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tarjota omaisuutta tai muita vakuuksia lainan saamiseksi. Tämä helpottaa lainan hakuprosessia ja mahdollistaa sen, että myös henkilöt ilman kiinteää omaisuutta voivat hakea lainaa.

Mitä ottaa huomioon hakiessa arkilainaa?

Arkilainan hakeminen voi olla kätevä tapa saada nopeaa rahoitusta, mutta sen mukana tulevat myös omat haasteensa ja riskinsä. On tärkeää ymmärtää nämä seikat ennen lainahakemuksen tekemistä, jotta voidaan välttää mahdolliset taloudelliset ongelmat. Tässä on kaksi keskeistä tekijää, jotka sinun tulee ottaa huomioon hakiessasi arkilainaa:

 • Korkeat korot: Arkilainoissa saattaa olla korkeat korot verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Tämä johtuu osittain siitä, että arkilainat ovat usein vakuudettomia ja niiden myöntämiseen liittyy lainanyhtiölle enemmän riskiä.
 • Riski velkaantumiselle: Jos arkilainaa käytetään liian kevyesti tai holtittomasti, se voi johtaa velkaantumiseen ja taloudellisiin vaikeuksiin. On tärkeää harkita tarkasti lainan tarvetta ja varmistaa kyky maksaa se takaisin sovitussa aikataulussa.

Miten voin hakea arkilainaa? 

Arkilainan hakeminen voi vaihdella hieman eri lainanantajien välillä, mutta tässä on yleinen ohjeistus siitä, miten arkilainaa voi hakea:

 1. Mieti paljonko tarvitset arkilainaa: Määrittele selkeästi, miksi tarvitset arkilainaa ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan lainasumman.
 1. Kilpailuta lainat: Tutki eri lainanantajien tarjoamia arkilainoja ja vertaile niiden korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita kustannuksia. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan lainanantajan.
 1. Dokumentit ja todisteet: Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisädokumentaatiota, kuten palkkalaskelmaa tai verotietoja, jotta lainanantaja voi arvioida maksukykysi. Lähetä nämä asiakirjat pyydetyllä tavalla.
 1. Lainapäätös: Kun olet lähettänyt hakemuksen ja tarvittavat tiedot, lainanantaja arvioi hakemuksesi. Päätös tehdään yleensä suhteellisen nopeasti, ja sinulle ilmoitetaan, onko lainahakemuksesi hyväksytty.
 1. Rahojen siirto: Jos lainahakemuksesi hyväksytään, lainanantaja siirtää lainasumman tilillesi sovitun aikataulun mukaisesti. Voit sitten käyttää rahoja tarpeisiisi.

Kuka voi hakea arkilainaa?

Arkilainaa voi yleensä hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvä luottoluokitus. Jotkut lainanantajat voivat myös vaatia pysyvää asuinpaikkaa tai muuta lisädokumentaatiota hakijalta.

Vaihtoehtoja arkilainalle

Arkilainan rinnalla on olemassa useita muita rahoitusratkaisuja, jotka voivat tarjota joustavuutta erilaisissa taloudellisissa tilanteissa. Tässä on viisi keskeistä vaihtoehtoa arkilainalle:

Pankkilaina: Pankkilaina on perinteinen tapa hakea lainaa. Pankit tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja ja laajemman valikoiman lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Pankkilainan saaminen voi kuitenkin vaatia tarkempaa luottokelpoisuuden arviointia ja pidempiä käsittelyaikoja. Vakuudet tai takaajat saattavat olla vaatimuksena.

Kulutusluotto: Kulutusluotto on yleinen vaihtoehto arkilainalle, ja sitä tarjoavat sekä pankit että muut rahoituslaitokset. Kulutusluotot ovat joustavia, ja lainasummat voivat vaihdella pienistä summista suurempiin. Korkotasot ja lainaehdot vaihtelevat, joten vertailu on tärkeää.

Joustoluotto: Joustoluotto tarjoaa jatkuvan luottorajan (kuten luottokortit) ja voit nostaa tarvitsemasi summan rahaa tarpeen mukaan. Tämä tarjoaa suurta joustavuutta erityisesti arjen yllättäviin rahantarpeisiin.

Pikalaina: Pikalaina on nopeasti saatavilla oleva laina, jonka hakemusprosessi on automatisoitu. Ne ovat yleensä vakuudettomia ja niiden myöntäminen perustuu hakijan maksukykyyn ja tietoihin luottorekisteristä.

Luottokortti: Luottokortti tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun, jolla voit tehdä ostoksia nyt ja maksaa myöhemmin. Korttiin liittyy ennalta sovittu luottoraja, ja korkoa peritään yleensä vain käytetystä luottosummasta. On tärkeää käyttää luottokorttia vastuullisesti.

Pidä mielessä, että jokaisella lainanantajalla voi olla omat ehtonsa ja vaatimuksensa lainan hakemiselle. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja kiinnittää huomiota korkoihin, laina-aikoihin, kustannuksiin sekä lainaehtoihin ennen päätöksen tekemistä.

Yhteenveto

Arkilaina on rahoitusratkaisu, joka tarjoaa nopean ja joustavan tavan rahoittaa erilaisia tarpeita. Sen suurimmat hyödyt ovat nopea hakuprosessi, joustavuus ja usein vakuuksien tai takaajien puuttuminen, jotka tekevät siitä näppärän vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Kuitenkin sen mukana tulevat myös riskit, kuten korkeammat korot ja velkaantumisen riski, jos lainaa ei käytetä vastuullisesti. Ennen arkilainan hakemista on tärkeää arvioida omaa maksukykyä, jotta saa maksettua lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Vaikka arkilaina on kätevä ratkaisu monille, on hyvä muistaa, että myös muita lainavaihtoehtoja on tarjolla, kuten pankkilainat, kulutusluotot, joustoluotot, pikalainat ja luottokortit. Nämä vaihtoehdot kannattaa huomioida ja vertailla ennen lainapäätöksen tekemistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millaisiin tilanteisiin arkilainaa voi tarvita?

Arkilainaa voi tarvita esimerkiksi odottamattomiin laskuihin, terveyskuluihin, kodin kiireellisiin remontteihin tai matkustamiseen.

Mitkä ovat arkilainan hyödyt?

Arkilainan hakuprosessi on nopea ja helppo, tarjoten samalla joustavuutta lainan käytön ja takaisinmaksun suhteen. Yksi merkittävä etu on, että arkilainan saaminen ei yleensä vaadi vakuuksia tai takaajia.

Mitkä ovat arkilainan haitat?

Arkilainoihin voi liittyä korkeammat korot verrattuna perinteisiin pankkilainoihin ja kulutusluottoihin.

Miten voin hakea arkilainaa?

Määrittele tarpeesi ja lainan määrä, vertaile eri lainanantajien tarjoamia vaihtoehtoja ja täytä hakemus antaen tarvittavat tiedot. Kun lainanantaja on arvioinut hakemuksesi ja hyväksynyt sen, lainasumma siirretään tilillesi sovitun aikataulun mukaisesti.

Kuka voi hakea arkilainaa?

Arkilainan hakemiseen oikeutettu on tyypillisesti täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot (kuten eläke tai palkkatyö). Pysyvä asuinpaikka sekä mahdollinen lisädokumentaatio voivat myös olla vaatimuksia joissakin tapauksissa.

Mitkä ovat arkilainan vaihtoehdot?

Arkilainan vaihtoehtoja ovat esimerkiksi pankkilainat, joustoluotot ja kulutusluotot, jotka tarjoavat erilaisia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Myös luottokortit ja pikalainat voivat tarjota nopeita ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja.