Hae lainaa netistä

Hae lainaa kätevästi netissä Voit vertailla tarjouksia. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Hae lainaa netistä

Lainapäätös minuuteissa

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Hae lainaa

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, koska sinun tarvitsee vain täyttää hakemus netissä ja sen jälkeen prosessi on täysin automaattinen. Rahoitusyhtiöt kilpailevat sinun lainastasi tekemällä tarjouksia. Voit tutustua niihin omassa rauhassasi ja vertailla niitä haluamallasi tavalla.

Tarjouksia ei ole kiire tutkia, vaan voit tehdä sen omassa rauhassasi ja vertailla eri vaihtoehtoja juuri sinulle sopivalla tavalla. Koko prosessi on nopea, sillä se vie vain muutaman minuutin aikaasi. Lisäksi on tärkeää huomioida, että hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään – jos et löydä mieleistäsi tarjousta, et ole velvoitettu ottamaan lainaa. Tarjoukset ovat yleensä voimassa noin 30 päivää, joten aikaa vertailulle on riittävästi.

Näin haet lainaa:

 1. Aloita täyttämällä hakemus lainan kilpailuttamiseksi. Tämä ei velvoita sinua mihinkään, eikä aiheuta kuluja.
 2. Kilpailuta jopa yli 25 eri rahoitusyhtiötä. Tämän prosessin suorittaminen kestää vain muutaman minuutin.
 3. Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi, joita voit vapaasti vertailla. Lainan nostaminen on täysin valintasi – sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään saamaasi tarjousta.

Lainan hakemisen helppous

hae lainaa

Hakemus on täysin riskitön, sillä se ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua omiin korkotasoihisi ja vertailla eri tarjouksia ilman sitoumuksia. Tämä antaa sinulle vapauden tehdä päätöksiä omalla ajallasi.

Lisäksi, voit hyödyntää palvelua lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi säästät lainakuluissa ja saat paremman kokonaiskuvan lainojen hallinnasta.

Maksun saaminen on tehty niin nopeaksi ja sujuvaksi kuin mahdollista. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, käyttäen verkkopankkitunnuksia, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Tämä nopeus ja tehokkuus tekevät lainan hakemisesta vaivatonta.

Lainaa voi hakea nopeasti

Nopean lainan hakeminen on helppoa Easyraha.fi:n kautta. Valitsemasi lainavertailun avulla tavoitat kerralla useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja pääset tarkastelemaan eri lainatarjouksia ilmaiseksi. Hakemuksen täyttäminen vie keskimäärin vain 2–5 minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Voit hakea monenlaisia lainoja, kuten kulutusluottoa, autolainaa, remonttilainaa tai muuta pienlainaa. Lainojen yhdistelylainan avulla voit niputtaa useat pienemmät lainat yhteen, mikä voi säästää rahaa ja yksinkertaistaa taloudenhallintaasi. Ennen lainan ottamista on tärkeää vertailla eri tarjouksia ja tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Valitse aina laina, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi lainasumman, laina-ajan ja hintatason suhteen.

Voit hakea esimerkiksi seuraavia lainoja:

 • Autolaina: Hae lainaa auton ostamiseen. Voit vertailla lainatarjouksia aina 60 000 euroon asti. Saat lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa.
 • Venelaina: Hae lainaa veneen ostamiseen. Vakuudettomat venelainat voivat olla 1 000–60 000 euron suuruisia, ja lainapäätös tulee nopeasti.
 • Remonttilaina: Hae lainaa remonttia varten. Vakuudeton remonttilaina voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä.
 • Kulutusluotto: Hae lainaa tavalliseen kulutukseen tai unelmiesi toteuttamiseen. Selvitä lainasi hinta riskittömästi.

Kelpoisuusvaatimukset lainalle

Lainanantaja voi vaatia lainanhakijalta tiettyjä kriteerejä, kuten vakituista työpaikkaa tai säännöllisiä tuloja (esim. palkka- tai eläketulo), jotta henkilö voi hakea vakuudetonta lainaa. On tärkeää huolellisesti tutkia lainanantajan tarjous ja lainaehdot ennen lainan hakemista. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakemisen vaatimukset

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Näin haet lainaa turvallisesti ja edullisesti

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan edullista lainaa, alla on muutamia vinkkejä siihen prosessiin.

 1. Pohdi lainasummaa: Mieti tarkkaan, minkälaista lainaa tarvitset ja paljonko sinulla on varaa maksaa kuukausittain.
 2. Vertaile lainanantajia: Vertaile eri lainanantajien tarjouksia ja kustannuksia, jotta löydät parhaan vaihtoehdon. Voit käyttää lainanvälittäjää, jotta saat kattavan kuvan eri vaihtoehdoista.
 3. Tutki lainaehdot huolellisesti: Lue lainanantajan tarjouksen lainaehdot ja kustannukset huolellisesti ennen lainan hyväksymistä, jotta ymmärrät täysin mitä laina maksaa ja mitkä ovat lainan ehdot.
 4. Hae lainaa ja valitse paras vaihtoehto: Kun olet vertaillut lainanantajia ja tutkinut lainaehdot, voit hakea lainaa ja valita parhaan vaihtoehdon. Muista, että sinulla on tietyin ehdoin oikeus peruuttaa lainasi 14 päivän sisällä lainasopimuksen tekemisestä.

Hae lainaa moneen tarpeeseen

Lainan tarkoitus on auttaa henkilöä rahoittamaan haaveita tai isompia ostoksia ja tarpeellisia menoja. Lainaa maksetaan normaalisti kuukausierissä, jotka sovitaan lainasopimuksessa.

Jotta voit hakea lainaa, sinun täytyy täyttää joitain perusvaatimuksia, kuten vakituinen osoite ja säännölliset tulot. Lisäksi lainantarjoaja voi vaatia luottotietojen tarkistamista.

Hakemuksen tekeminen onnistuu helposti lainanvälittäjän verkkosivuilla ja vie vain muutaman minuutin. Lainanmyöntäjät tarkistavat hakemuksen ja tekevät halutessaan henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijalle.

Muistathan, että kulutusluotto on velkaa ja se tulee maksaa takaisin lainanantajalle. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti omaa maksukykyä ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Miten haet lainaa ilman ylimääräistä vaivaa

Haettaessa lainaa, on tärkeää tehdä joitain perusvalmisteluja ennen lainan hakemista. Tärkeintä on miettiä kuinka paljon lainaa tarvitset ja valita sitten edullsiin lainanmyöntäjä, jolla on sopivat lainaehdot

Kun olet löytänyt lainanantajan, jonka tarjous vastaa tarpeitasi, lue lainaehdot huolellisesti ja selvitä, että kykenet maksamaan lainan kustannukset kokonaan. Mieti myös tulevaisuutta, eli pysyykö tulotasosi vakaana. Näin pystyt paremmin varautumaan lainan tuleviin maksueriin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa verkossa täyttämällä helpon ja nopean hakemuksen tai käymällä esimerkiksi kivijalkapankissasi. Easyrahan kautta lainakilpailuttajien löytäminen on maksutonta ja voit saada lainatarjouksia heti jopa yli 25 pankilta.

Mitkä ovat tarvittavat tiedot lainahakemuksen täyttämiseen?

Lainahakemukseen tarvitaan tavalliset henkilötiedot sekä tietoja esimerkiksi tuloistasi, työtilanteestasi ja nykyisistä veloista. Näiden tietojen perusteella rahoitusyhtiöt voivat tehdä halutessaan sinulle lainatarjouksen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Easyrahan kautta voi tavoittaa ainoastaan vakuudettomia lainoja myöntäviä tahoja eli niiden saamiseksi ei tarvitse asettaa mitään vakuuksia, kuten arvopapereita tai kiinteistöjä. Lainan hakeminen onnistuu näin nopeasti ilman ylimääräistä työtä. Vakuudeton laina voi olla samasta syystä kalliimpaa lainaa, kuin vakuudellinen. Suosittelemme vertailemaan useita vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.