Hae lainaa jopa 60 000 €

Hae lainaa kätevästi parissa minuutissa. Voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta pankeilta. Et sitoudu mihinkään!

Ilmainen hakemus

Ei sido mihinkään

Lainapäätös 2 min

Vertaa yli 25 pankkia

Hae lainaa jopa 60 000 €

Lainapäätös jopa 2 minuutissa.

Ilmainen hakemus Ei sido mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään

Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti

4,7/5

”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan tarjouksen

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

1. Täytä hakemus

Täytä yllä oleva hakemus ja anna tarkentavat tiedot.

2. Pankit kilpailutetaan

Kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt.

3. Valitse halvin laina

Vertaile saamasi tarjoukset ja nosta laina halutessasi.

Hae lainaa turvallisesti

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, koska sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja sen jälkeen prosessi on täysin automaattinen.

Rahoitusyhtiöt kilpailevat sinun lainastasi tekemällä tarjouksia. Voit tutustua niihin omassa rauhassasi ja vertailla niitä haluamallasi tavalla.

Koko prosessi vie vain joitakin minuutteja. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja sinun ei tarvitse ottaa mitään lainaa, jos et halua. Tarjoukset ovat voimassa noin 30 päivää.

Lainan hakemisen vaiheet

  1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
  2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
  3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja nosta laina halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Useita lainaajia

Vertaa jopa 25 rahoitusyhtiön tekemiä tarjouksia. Näet tulokset heti hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Hae lainaa helposti ja nopeasti

Hae lainaa moneen tarpeeseen Easyraha.fi sivuston kautta. Vertailun avulla tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Lainatarjouksen katsominen on ilmaista ja sitoumuksetonta. Hakemuksen täyttäminen vie keskimäärin 2 – 5 minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla tarjouksia.

Lainoja joita voit hakea on esimerkiksi kulutusluotto, autolaina, remonttilaina tai muu pienlaina. Tämän lisäksi voit hakea vaikkapa lainojen yhdistelylainaa, jolla niputetaan aiempia lainoja yhdeksi paketiksi. Se voi säästää rahaa ja yksinkertaistaa oman talouden hallintaa. Ennen lainan ottamista on järkevää vertailla useita tarjouksia ja tutustua huolellisesti niiden ehtoihin. Valitse sellainen laina, jossa summa, laina-aika ja hintataso on parhaiten omaan tarpeeseen sopiva.

Hae lainaa auton ostamista varten. Vertaile lainatarjoukset aina 60 000 euroon saakka. Saat vastauksen parissa minuutissa.

Hae lainaa remonttia varten. Vakuudeton remonttilaina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä.

Hae lainaa veneen ostamiseen. Vakuudettomat venelainat voivat olla kooltaan 1000 – 60 000 euroa. Lainapäätöksen saa nopeasti.

Hae lainaa normaaliin kulutukseen tai pitkään harkittujen unelmien toteutukseen. Katso lainan hinta ilman riskiä.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainanantaja voi vaatia lainanhakijalta tiettyjä kriteerejä, kuten vakituista työpaikkaa tai säännöllisiä tuloja (esim. palkka- tai eläketulo), jotta henkilö voi hakea vakuudetonta lainaa. On tärkeää huolellisesti tutkia lainanantajan tarjous ja lainaehdot ennen lainan hakemista. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

hae lainaa

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

MIkäli sinulle on kertynyt useampia luottoja, osamaksuja tai muita pieniä lainoja, voit samalla kertaa yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Katso tarjous niin näet, jos voit saada halvemman tarjouksen vanhoista lainoista.

Näin haet lainaa turvallisesti ja edullisesti

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan edullista lainaa, alla on muutamia vinkkejä siihen prosessiin.

  1. Määrittele tarpeesi ja budjettisi: Mieti tarkkaan, minkälaista lainaa tarvitset ja paljonko sinulla on varaa maksaa kuukausittain.
  2. Vertaile lainanantajia: Vertaile eri lainanantajien tarjouksia ja kustannuksia, jotta löydät parhaan vaihtoehdon. Voit käyttää lainanvälittäjää, jotta saat kattavan kuvan eri vaihtoehdoista.
  3. Tutki lainaehdot huolellisesti: Lue lainanantajan tarjouksen lainaehdot ja kustannukset huolellisesti ennen lainan hyväksymistä, jotta ymmärrät täysin mitä laina maksaa ja mitkä ovat lainan ehdot.
  4. Hae lainaa ja valitse paras vaihtoehto: Kun olet vertaillut lainanantajia ja tutkinut lainaehdot, voit hakea lainaa ja valita parhaan vaihtoehdon. Muista, että sinulla on tietyin ehdoin oikeus peruuttaa lainasi 14 päivän sisällä lainasopimuksen tekemisestä.

Lainaa moneen tarpeeseen

Lainan tarkoitus on auttaa henkilöä rahoittamaan haaveita tai tai isompia ostoksia ja tarpeellisia menoja. Lainaa maksetaan normaalisti kuukausierissä, jotka sovitaan lainasopimuksessa.

Jotta voit hakea lainaa, sinun täytyy täyttää joitain perusvaatimuksia, kuten vakituinen osoite ja säännölliset tulot. Lisäksi lainantarjoaja voi vaatia luottotietojen tarkistamista.

Hakemuksen tekeminen onnistuu helposti Easyrahan verkkosivuilla ja vie vain muutaman minuutin. Lainanmyöntäjät tarkistavat hakemuksen ja tekevät halutessaan henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijalle.

Muistathan, että kulutusluotto on velkaa ja se tulee maksaa takaisin lainanantajalle. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Miten haet lainaa ilman ylimääräistä vaivaa

Haettaessa lainaa, on tärkeää tehdä joitain perusvalmisteluja ennen lainan hakemista. Tärkeintä on määritellä tarpeesi ja budjettisi sekä vertailla eri lainanantajia ja tarjouksia.

Kun olet löytänyt lainanantajan, jonka tarjous vastaa tarpeitasi, lue lainaehdot huolellisesti ja selvitä, että kykenet maksamaan lainan kustannukset kokonaan. Mieti myös tulevaisuutta, eli pysyykö tulotasosi vakaana. Näin pystyt paremmin varautumaan lainan tuleviin maksueriin.

Usein kysyttyä lainojen yhdistelystä

Miten voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa verkossa täyttämällä helpon ja nopean hakemuksen tai käymällä esimerkiksi kivijalkapankissasi. Easyrahan kautta hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja voit saada lainatarjouksia heti jopa 25 pankilta.

Mitkä ovat tarvittavat tiedot lainahakemuksen täyttämiseen?

Lainahakemukseen tarvitaan tavalliset henkilötiedot sekä tietoja esimerkiksi tuloistasi, työtilanteestasi ja nykyisistä veloista. Näiden tietojen perusteella rahoitusyhtiöt voivat tehdä halutessaan sinulle lainatarjouksen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Easyrahan kautta voi hakea ainoastaan vakuudettomia lainoja eli niiden saamiseksi ei tarvitse asettaa mitään vakuuksia, kuten arvopapereita tai kiinteistöjä. Lainan hakeminen onnistuu näin jouhevasti ja nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa. Vakuudeton laina voi toisaalta olla taas joissain tapauksessa samasta syystä kalliimpaa lainaa, kuin vakuudellinen. Suosittelemme vertailemaan useita vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.