Kertalaina ilman vakuuksia

Hae kertalaina netistä. Voit vertailla tarjouksia. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Vakuudeton kertalaina

Hae kertalainaa heti netistä

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Kertalaina

Kertalaina on kätevä ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta yllättäviin menoihin, suuriin hankintoihin tai unelmiesi toteuttamiseen. Vakuudettomat kertalainat mahdollistavat lainasummat välillä 1000 – 60000 euroa, joustavalla laina-ajalla 1-15 vuotta. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin kertalainoihin ja siihen, kuinka ne voivat auttaa rahoitustarpeiden ratkaisemisessa.

Vakuudellinen vai vakuudeton kertalaina?

kertalaina

Kun puhumme kertalainasta, voimme tarkoittaa sekä vakuudellista että vakuudetonta lainaa. Vakuudellinen laina tarkoittaa, että lainan saamiseksi tarvitaan vakuus, kuten asunto tai arvopaperit, joka toimii lainan takaisinmaksun turvana. Jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi ottaa vakuuden omistukseensa.

Vakuudeton kertalaina on kuitenkin yhä yleisempi. Tällöin lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan myöntäminen perustuu hakijan tulotietoihin, luottohistoriaan ja muihin taloudellisiin tekijöihin. Vakuudettomissa kertalainoissa korot saattavat olla hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, koska lainanantajalla ei ole samaa turvaa lainan takaisinmaksulle.

Kilpailuta kertalaina, jotta saat parhaat ehdot

Kilpailuttaminen on tehokas tapa varmistaa, että saat parhaat mahdolliset ehdot kertalainallesi. Lainaehtojen vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman koron, parhaan maksuajan ja sopivimmat muut ehdot.

Erilaisia lainavertailusivustoja ja -palveluita on tarjolla runsaasti, ja ne mahdollistavat kymmenien lainantarjoajien lainaehtojen vertailun yhdellä hakemuksella. Vertailupalveluissa voit määrittää haluamasi lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen palvelu esittää sinulle eri lainantarjoajien tarjoukset.

On tärkeää huomioida, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa tutustua eri tarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, ja se onkin järkevä tapa aloittaa lainanhaku.

Kannattaako hakea kertalaina netistä vai pankista?

Kertalainan haku netistä tai pankista riippuu useista tekijöistä, kuten lainan tarpeesta, asian kiireellisyydestä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Netistä haettavat kertalainat ovat usein nopeita, joustavia ja helppoja hakea. Ne sopivat erityisen hyvin yllättäviin menoihin tai kun tarvitset rahoitusta nopeasti. Nettilainojen etu on myös se, että voit hakea lainaa milloin tahansa, eikä sinun tarvitse varata aikaa pankkineuvotteluun. Myös lainojen kilpailuttaminen on helpompaa netissä, ja se mahdollistaa parhaiden lainaehtojen löytämisen.

Perinteisistä pankeista haettavat kertalainat voivat kuitenkin olla edullisempia, erityisesti jos sinulla on jo olemassa oleva asiakassuhde pankkiin. Pankista haettaessa voit myös saada henkilökohtaista neuvontaa ja apua lainanhakuun liittyvissä asioissa. Asiaan ei ole kuitenkaan yksiselitteistä vastausta, vaan jokaisen kannattaa vertailla vaihtoehtoja itse.

Kertalainojen vertailu auttaa löytämään halvimman

Kertalainojen vertailu on avainasemassa halvimman ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan löytämisessä. Korkoprosentit, laina-ajat, mahdolliset avausmaksut tai kuukausittaiset käsittelymaksut – kaikki nämä seikat vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Vertailussa on tärkeää kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kuvaa lainan kokonaiskustannuksia korkoineen ja kaikkine kuluineen. Näin saat selkeän käsityksen siitä, kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan.

On myös suositeltavaa tutustua lainaehtoihin huolellisesti. Esimerkiksi mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin voi olla merkittävä tekijä lainan valinnassa.

Mikä on kertalainan korko ja laina-aika?

Kertalainan korko ja laina-aika ovat kaksi merkittävää tekijää, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja takaisinmaksuun.

Korko on lainanantajan perimä hinta lainan käytöstä, joka ilmaistaan yleensä prosentuaalisena osuutena lainan pääomasta (nimelliskorko noin 5-20%). Kertalainan korot voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Korko riippuu monista tekijöistä, kuten laina-ajasta, lainasummasta, lainanantajan politiikasta ja hakijan luottotiedoista. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki lainaan liittyvät muut kulut, kuten avausmaksun tai tilinhoitomaksut.

Laina-aika on ajanjakso, jonka kuluessa laina tulee maksaa takaisin. Kertalainoissa laina-aika vaihtelee yleensä 1-15 vuoden välillä. Laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausittaiseen takaisinmaksusummaan: mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausittainen maksuerä on, mutta samalla koko lainan kustannukset kasvavat, koska korkoa maksetaan pidemmän ajan.

Kuka voi saada edullisen kertalainan?

Edullisen kertalainan saaminen vaatii yleensä tietyt perusedellytykset. Lainanantajat tarkistavat nämä vaatimukset lainanhakuprosessissa ja ne voivat hieman vaihdella eri lainanantajien välillä. Tyypillisesti minimivaatimukset ovat 20 vuoden ikä, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Parhaan tarjouksen saaminen edellyttää usein vielä enemmän. Lainanantajat arvioivat hakijan maksukykyä ja riskiä, ja usein edullisimman kulutuslainan voi saada keski-ikäinen, vakituisessa työsuhteessa oleva hakija, jolla on hyvät ja säännölliset tulot. Hyvät luottotiedot ja aikaisempi lainanhoitohistoria ovat myös merkittäviä tekijöitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on kertalaina?

Kertalaina on yksittäinen, vakuudeton laina, joka myönnetään yhdellä kerralla ja maksetaan takaisin sovittuna aikana tietyissä erissä.

Voiko kertalainan saada heti tilille?

Kyllä, usein kertalainan voi saada heti tilille, kun lainahakemus käsitelty ja lainatarjous on hyväksytty.

Mitä hyötyä kertalainojen kilpailutuksesta on?

Kertalainojen kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimmat lainaehdot ja säästämään lainakuluissa.

Mihin kaikkeen vakuudeton kertalaina sopii?

Vakuudeton kertalaina sopii moniin tarkoituksiin, kuten yllättäviin menoihin, kodin remontointiin, matkustamiseen tai suurempien hankintojen tekemiseen.

Kuka voi hakea kertalainaa?

Kertalainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.