Lainaa 20 000€ edullisesti

Hae vakuudeton laina 20000€. Voit vertailla tarjouksia. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Lainaa 20 000€ edullisesti

Vakuudeton laina 20000€ netistä

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Lainaa 20000€

Lainaa 20 000 € voi hakea monenlaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi remontin toteuttamiseen tai uuden auton hankkimiseen. Tämä on mahdollista vakuudettomien lainojen ansiosta, jossa lainan käyttötarkoitus jätetään lainanhakijan päätettäväksi. Voit siis toteuttaa unelmasi ja hankkeesi juuri silloin kun sinulle sopii.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa: täytä vain maksuton hakemus. Parissa minuutissa voit saada uusia lainatarjouksia, jotka eivät velvoita sinua mihinkään. Tarjousten vertailulle ja harkinnalle on varattu aikaa jopa 30 päivää, mikä antaa mahdollisuuden tehdä harkitun ja itselle parhaiten sopivan päätöksen. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja joustavaa.

Miten haen lainaa 20 000 euroa?

Lainan hakeminen on suoraviivaista ja sitoumuksetonta. Kaikki alkaa maksuttoman hakemuksen täyttämisellä, joka on avoin mahdollisuus kartoittaa erilaisia lainaehtoja. Tämän jälkeen hakemus kilpailutetaan valitsemassasi palvelussa jopa 25 eri rahoitusyhtiön välillä.

Kun tarjoukset ovat saapuneet, voit rauhassa vertailla niitä ja tehdä päätöksen omalla ajallasi. Jos löydät tarjouksista itsellesi sopivan, voit nostaa lainan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että yksikään tarjouksista ei sido sinua mihinkään – voit aina hylätä tarjoukset, jos et löydä niistä itsellesi sopivaa. Tämä prosessi on suunniteltu mahdollistamaan harkittu päätöksenteko ja lainan valinta, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Mihin käyttötarkoitukseen voit hakea 20000 euron lainan?

lainaa 20000

20 000 euron laina tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suurempia hankkeita tai kattaa merkittäviä kuluja. Tämä voi olla ihanteellinen ratkaisu, jos suunnittelet esimerkiksi uuden auton ostoa, remonttia tai jopa useiden pienempien lainojen yhdistämistä. Lainatarjouksia on saatavilla monilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, joten on tärkeää tutkia ja vertailla eri vaihtoehtoja löytääksesi sinulle sopivimman ratkaisun. Alla esimerkkejä käyttökohteista lainalle.

 1. Uuden auton ostaminen: Lainalla voi rahoittaa uuden auton ostoa.
 2. Vanhan auton loppuvelan maksaminen: Jos autolainaa on vielä jäljellä, 20 000 euron lainalla voi kuitata loput velat.
 3. Uuden veneen ostaminen: Veneen hankinta voi olla merkittävä investointi. Venelainalla voi saada tarvittavat varat nopeasti käyttöön.
 4. Kotiremontit: Olipa kyseessä uuden keittiön ostaminen tai kylpyhuoneen ehostus, remonttilaina voi tarjota tarvittavat resurssit.
 5. Velkojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pienempiä lainoja, 20 000 euron laina voi yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa lainojen hallinnointia ja mahdollisesti vähentää kokonaiskustannuksia.

Valitse sopiva takaisinmaksuaikataulu

Takaisinmaksuaikataulun valinta on yhtä tärkeä osa lainanottoprosessia kuin lainan määrän tai korkoprosentin vertailu. Takaisinmaksuaikataulu määrittelee, kuinka kauan sinulla on aikaa maksaa laina takaisin. Se voi olla muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, riippuen lainan suuruudesta ja lainaehdoista.

Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa usein pienempiä kuukausittaisia maksuja, mikä voi helpottaa taloudellista taakkaa kuukausitasolla. Toisaalta, pidemmän takaisinmaksuajan aikana maksat enemmän korkoa, joten lainan kokonaiskustannukset voivat nousta.

Lyhyempi takaisinmaksuaika puolestaan voi tarkoittaa suurempia kuukausittaisia maksuja, mutta laina tulee maksettua nopeammin ja kokonaiskustannukset voivat jäädä pienemmiksi.

Valitse sellainen takaisinmaksuaikataulu, joka parhaiten sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi. Älä ota liian suurta taloudellista taakkaa, mutta älä myöskään venytä laina-aikaa tarpeettoman pitkäksi. Muista, että hyvä takaisinmaksusuunnitelma on realistinen ja sen avulla voit suoriutua lainanmaksusta ongelmitta.

Kilpailuta 20 000 euron lainat

Lainojen kilpailuttaminen on järkevä tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Jos olet harkitsemassa 20 000 euron lainaa, suosittelemme lämpimästi lainatarjousten kilpailuttamista.

Kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että haet lainaa usealta eri pankilta tai rahoituslaitokselta, ja vertailet saamiasi tarjouksia. Eri pankkien ja lainantarjoajien lainaehdot ja -korot voivat vaihdella merkittävästi, joten on tärkeää ottaa aikaa ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti.

Kilpailuttamalla lainasi voit säästää huomattavia summia lainan kuluissa ja koroissa. Muista, että hyvin kilpailutettu laina on paras tapa välttää ylihinnoitellut lainat.

Kuka voi hakea lainaa 20000€?

Lainahakemuksen hyväksyminen riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta, luottotiedoista ja lainan takaisinmaksukyvystä. Yleensä vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvät luottotiedot, voi hakea lainaa 20000€. On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisella lainantarjoajalla on omat ehdot ja vaatimukset lainan myöntämiseksi, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ja lukea huolellisesti lainaehdot ennen lainan ottamista.

Lainan hakemisen vaatimukset:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit vertailla useita 20 000 euron lainoja nopealla nettihakemuksella. Lisäksi lainasumma voi sisältää vanhat lainasi, jos haluat yhdistää ne samalla kertaa. Näin voit saada edullisemman tarjouksen kaikista lainoista.

20000e yhdistelylaina

Yhdistelylaina on erinomainen työkalu talouden hallintaan ja omien rahoituskustannusten optimointiin. Mikäli sinulla on useita pieniä lainoja tai luottoja eri palveluntarjoajilta, 20000€ yhdistelylaina voi olla sinulle sopiva ratkaisu.

Yhdistelylainan ideana on, että otat yhden suuremman lainan, jolla maksat pois kaikki muut pienemmät velkasi. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle vain yksi laina, jonka ehdot ovat usein edullisemmat ja takaisinmaksuaikataulu selkeämpi kuin aiemmilla lainoillasi.

20000€ yhdistelylainalla voit merkittävästi alentaa kuukausittaisia lainanhoitokustannuksiasi, sillä yksittäisen lainan korot ja kulut ovat tyypillisesti pienempiä kuin usean pienemmän lainan korot ja kulut yhteensä. Yhdistelylaina tekee lainojen hallinnasta myös helpompaa, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta kuukaudessa useiden eri maksujen sijaan.

Huomioi nämä asiat, kun haet lainaa 20000€

Lainan hakeminen 20000€ on useimmille henkilöille merkittävä päätös, ja sen takia on tärkeää huolellisesti valmistautua hakemuksen tekemiseen. Seuraavassa on joitain asioita, joita on hyvä huomioida ennen lainan hakemista:

 1. Määritä tarpeet ja budjetti: Ensimmäinen askel on määritellä tarpeet ja budjetti. Tämä auttaa valitsemaan sopivan lainan ja määrittämään, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin.
 2. Vertaile eri lainantarjoajia: On tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja lainavaihtoehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen. Vertailu voi sisältää koron, lainaehdot, lainan koon ja takaisinmaksuajan.
 3. Lue lainaehdot huolellisesti: On erittäin tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan ottamista. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä lainassa on sisältyvää ja mitä odottaa lainan takaisinmaksun suhteen.

Nämä ovat joitain tärkeitä asioita, joita on hyvä huomioida hakiessa lainaa 20000€. On tärkeää tehdä huolellinen tutkimus ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen ja varmistat, että lainan maksaminen on mahdollista.

Parhaat vaihtoehdot 20000 euron lainaamiseen

20000€ lainan hakeminen voi olla tarpeellista monissa elämäntilanteissa, kuten perheen lisäkulut, kodin remontti tai häät. Onneksi on olemassa useita vaihtoehtoja, joista voi valita sopivan lainan. Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja 20000€ lainan hakemiseen:

 1. Pankkilaina: Pankit ovat yksi suosituimmista lainantarjoajista. He tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja ja lainaehtoja, ja lainahakemuksen tekeminen on helppoa.
 2. Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pieniä lainoja, voit yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi tarjota alhaisemman koron ja helpomman maksusuunnitelman.
 3. Kulutusluotto: Erilaiset luotot ovat toinen suosittu vaihtoehto. Ne ovat joustavia ja tarjoavat mahdollisuuden maksaa takaisin lainaa pienissä erissä. Kulutusluottoja voi hakea verkossa helposti ja nopeasti.

Nämä ovat joitain parhaista vaihtoehdoista 20000€ lainan hakemiseen. On tärkeää valita laina, joka sopii henkilökohtaisiin tarpeisiin ja takaisinmaksukykyyn. Muista tehdä huolellinen vertailu eri vaihtoehdoista, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Miten vertailla 20 000€ lainan ehtoja

20 000 euron laina on merkittävä summa rahaa ja sen ottaminen edellyttää huolellista harkintaa ja lainaehtojen vertailua. Tärkeintä on varmistaa, että lainaehdot ovat selkeitä ja realistisia, ja että lainan kustannukset ovat sinulle mahdollisimman edulliset.

Ennen lainan ottamista on tärkeää tietää tarkalleen, mihin summaa tarvitset ja kuinka paljon sitä tarvitset. Tämä auttaa määrittämään, minkä kokoisen lainan tarvitset ja miten pitkän takaisinmaksuajan tarvitset.

Lainaehtojen vertailu alkaa koron vertailulla. Lainan korko määrittää, kuinka paljon lainan kokonaiskustannukset ovat. Vertaile eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja ja valitse parhaiten sinulle sopiva vaihtoehto.

Lisäksi on tärkeää huomioida lainan takaisinmaksuaikaa. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienempi kuukausierä on, mutta lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää on hyvä säätää niin, että ne sopivat sinun budjettiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mikä se tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset ja se kertoo, kuinka paljon lainan kokonaiskustannukset ovat vuodessa prosentteina. Se antaa paremman kuvan lainan todellisesta hinnasta verrattuna pelkästään nimelliskorkoon.

Onko mahdollista saada lainaa 20000€ ilman vakuuksia?

Netistä haettavat lainat ovat suurimmaksi osaksi vakuudettomia kulutusluottoja. Eli niiden hakemiseen ei tarvita vakuuksia. Se tarkoittaa yleensä, että isompien lainojen hakemiseen vaaditaan melko hyvät tulot.

Mitä tapahtuu, jos en maksa lainaa ajallaan?

Lainanmyöntäjä voi aloittaa perintätoimenpiteet, jos lainaa ei makseta muistutuksista huolimatta. Aikataulu ja toimenpiteet riippuvat lainamyöntäjästä ja sovituista lainaehdoista. On tärkeää tarkistaa lainaehdot ja varmistaa, että ymmärrät mahdolliset seuraukset, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mahdollisien ongelmien ilmaantuessa muista ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään ja kysyä apua talousneuvonnasta.