Lainaa 20 000€ edullisesti

Hae lainaa 20 000€ parissa minuutissa. Voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta pankeilta. Et sitoudu mihinkään!

Ilmainen hakemus

Ei sido mihinkään

Lainapäätös 2 min

Vertaa yli 25 pankkia

Lainaa 20 000€ edullisesti

Katso paras tarjous 2 minuutissa.

Ilmainen hakemus Ei sido mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään

Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti

4,7/5

”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan tarjouksen

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

1. Täytä hakemus

Täytä yllä oleva hakemus ja anna tarkentavat tiedot.

2. Pankit kilpailutetaan

Kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt.

3. Valitse halvin laina

Vertaile saamasi tarjoukset ja nosta laina halutessasi.

Hae lainaa 20 000 € nyt

Hae kauttamme lainaa 20 000 € juuri siihen tarpeeseen, kuin itse haluat. Voit esimerkiksi aloittaa unelmiesi remonttiprojektin tai hankkia uuden auton.

Lainaa voi hakea myös yhdistelylainaan, jolla yhdistetään kalliita lainoja ja luottoja. Voit saada vanhoihin lainoihin paremmat ehdot ja edullisemman hintatason.

Täytä maksuton hakemus ja voit parissa minuutissa saada uusia lainatarjouksia. Tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa miettiä päätöstä jopa 30 päivää.

Lainan hakemisen vaiheet

 1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
 2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
 3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja nosta laina halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Vertaa tarjouksia

Pääset vertailemaan rahoitusyhtiöiden tekemiä lainatarjouksia välittömästi hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Lainaa 20 000 euroa moniin ostoksiin ja yhdistelyyn

Hyödynnä tehokas kilpailutuksemme ja hae lainaa 20 000 euroa monia eri tarkoituksia varten. Lainaa voi hakea esimerkiksi uuden auton ostoon, remontointiin tai vaikkapa lainojen yhdistelyyn. Vertailun avulla saat tarjouksia jopa 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Kilpailuta 20000€ lainat nyt ja voit saada parhaan tarjouksen vaivatta. Tarjouksia voi saada parhaimmassa tapauksessa useita, jolloin sinulla on mistä valita.

Kiinnitä huomiota laina-aikaan ja valitse sellainen takaisinmaksuaikataulu, joka sopii omaan talouteen parhaiten. Pidä kuitenkin mielessä, että pitkä laina-aika nostaa lainakustannuksia. Tärkeintä on valita niin sanotusti sopiva kuukausierä, jolla tasapainotetaan lainakulut ja laina-aika itselleen sopivaksi.

Vertaile 20 000€ lainatarjoukset parissa minuutissa. Lainaa voi hakea uuden auton ostoon tai vanhan auton loppuvelan maksuun.

Remonttilainaa 20 000 euroa uuden keittiön ostamiseen tai vaikkapa kylpyhuoneen ehostukseen. Hae tarjoukset parissa minuutissa.

Lainaa uuden veneen ostoon? Hae tarjouksia monilta pankeilta ja hae venelainaa 20 000 euroa vaikka tänään.

Yhdistä kaikki vanhat velkasi yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Kokeile ilman riskiä jos saat vanhoja lainoja paremman tarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa 20000€?

Lainahakemuksen hyväksyminen riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta, luottotiedoista ja lainan takaisinmaksukyvystä. Yleensä vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvät luottotiedot, voi hakea lainaa 20000€. On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisella lainantarjoajalla on omat ehdot ja vaatimukset lainan myöntämiseksi, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ja lukea huolellisesti lainaehdot ennen lainan ottamista.

lainaa 20000

Lainan hakemisen vaatimukset

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit vertailla useita 20 000 euron lainoja nopealla nettihakemuksella. Lisäksi lainasumma voi sisältää vanhat lainasi, jos haluat yhdistää ne samalla kertaa. Näin voit saada edullisemman tarjouksen kaikista lainoista.

Huomioi nämä asiat, kun haet lainaa 20000€

Lainan hakeminen 20000€ on useimmille henkilöille merkittävä päätös, ja sen takia on tärkeää huolellisesti valmistautua hakemuksen tekemiseen. Seuraavassa on joitain asioita, joita on hyvä huomioida ennen lainan hakemista:

 1. Määritä tarpeet ja budjetti: Ensimmäinen askel on määritellä tarpeet ja budjetti. Tämä auttaa valitsemaan sopivan lainan ja määrittämään, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin.
 2. Vertaile eri lainantarjoajia: On tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja lainavaihtoehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen. Vertailu voi sisältää koron, lainaehdot, lainan koon ja takaisinmaksuajan.
 3. Lue lainaehdot huolellisesti: On erittäin tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan ottamista. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä lainassa on sisältyvää ja mitä odottaa lainan takaisinmaksun suhteen.

Nämä ovat joitain tärkeitä asioita, joita on hyvä huomioida hakiessa lainaa 20000€. On tärkeää tehdä huolellinen tutkimus ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen ja varmistat, että lainan maksaminen on mahdollista.

Parhaat vaihtoehdot 20000 euron lainaamiseen

20000€ lainan hakeminen voi olla tarpeellista monissa elämäntilanteissa, kuten perheen lisäkulut, kodin remontti tai häät. Onneksi on olemassa useita vaihtoehtoja, joista voi valita sopivan lainan. Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja 20000€ lainan hakemiseen:

 1. Pankkilaina: Pankit ovat yksi suosituimmista lainantarjoajista. He tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja ja lainaehtoja, ja lainahakemuksen tekeminen on helppoa.
 2. Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pieniä lainoja, voit yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi tarjota alhaisemman koron ja helpomman maksusuunnitelman.
 3. Kulutusluotto: Erilaiset luotot ovat toinen suosittu vaihtoehto. Ne ovat joustavia ja tarjoavat mahdollisuuden maksaa takaisin lainaa pienissä erissä. Kulutusluottoja voi hakea verkossa helposti ja nopeasti.

Nämä ovat joitain parhaista vaihtoehdoista 20000€ lainan hakemiseen. On tärkeää valita laina, joka sopii henkilökohtaisiin tarpeisiin ja takaisinmaksukykyyn. Muista tehdä huolellinen vertailu eri vaihtoehdoista, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Miten vertailla 20 000€ lainan ehtoja

20 000 euron laina on merkittävä summa rahaa ja sen ottaminen edellyttää huolellista harkintaa ja lainaehtojen vertailua. Tärkeintä on varmistaa, että lainaehdot ovat selkeitä ja realistisia, ja että lainan kustannukset ovat sinulle mahdollisimman edulliset.

Ennen lainan ottamista on tärkeää tietää tarkalleen, mihin summaa tarvitset ja kuinka paljon sitä tarvitset. Tämä auttaa määrittämään, minkä kokoisen lainan tarvitset ja miten pitkän takaisinmaksuajan tarvitset.

Lainaehtojen vertailu alkaa koron vertailulla. Lainan korko määrittää, kuinka paljon lainan kokonaiskustannukset ovat. Vertaile eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja ja valitse parhaiten sinulle sopiva vaihtoehto.

Lisäksi on tärkeää huomioida lainan takaisinmaksuaikaa. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienempi kuukausierä on, mutta lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää on hyvä säätää niin, että ne sopivat sinun budjettiisi.

Usein kysyttyä 20 000€ lainoista

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mikä se tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset ja se kertoo, kuinka paljon lainan kokonaiskustannukset ovat vuodessa prosentteina. Se antaa paremman kuvan lainan todellisesta hinnasta verrattuna pelkästään nimelliskorkoon.

Onko mahdollista saada lainaa 20000€ ilman vakuuksia?

Netistä haettavat lainat ovat suurimmaksi osaksi vakuudettomia kulutusluottoja. Eli niiden hakemiseen ei tarvita vakuuksia. Se tarkoittaa yleensä, että isompien lainojen hakemiseen vaaditaan melko hyvät tulot.

Mitä tapahtuu, jos en maksa lainaa ajallaan?

Lainanmyöntäjä voi aloittaa perintätoimenpiteet, jos lainaa ei makseta muistutuksista huolimatta. Aikataulu ja toimenpiteet riippuvat lainamyöntäjästä ja sovituista lainaehdoista. On tärkeää tarkistaa lainaehdot ja varmistaa, että ymmärrät mahdolliset seuraukset, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mahdollisien ongelmien ilmaantuessa muista ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään ja kysyä apua talousneuvonnasta.