Lainaa 60 000€ edullisesti

Hae lainaa 60 000€. Voit vertailla tarjouksia. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Lainaa 60 000€ edullisesti

Hae vakuudeton 60000€ laina

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Lainaa 60000€

60000 euron laina ilman vakuuksia – se voi mahdollistaa monen suuren unelman rahoittamisen. Olipa kyseessä kotisi remontti, uuden auton hankinta tai ehkä jopa häiden järjestäminen, tämä vakuudeton laina tarjoaa joustavuutta ja vapautta toteuttaa suunnitelmasi ilman tarvetta lisävakuuksille. Se mahdollistaa rahoituksen saamisen nopeasti, helposti ja ilman, että sinun tarvitsee osoittaa mitään konkreettista omaisuutta lainan vakuudeksi.

Niin kivijalkapankit kuin netissä toimivat rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia ratkaisuja, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Kuitenkin, olipa lainantarjoaja kumpi tahansa, on vakuudettomassa lainassa tärkeää vertailla huolellisesti eri lainaehtoja ja -tarjouksia saadaksesi itsellesi parhaan ja edullisimman ratkaisun.

60000 euron laina pankista tai rahoitusyhtiöltä

60000 euron lainan hakeminen, olipa kyse sitten perinteisestä pankista tai rahoitusyhtiöstä, voi mahdollistaa isotkin ostokset tai suuren lainamäärän yhdistelyn. Kivijalkapankit ovat perinteisesti tarjonneet kilpailukykyisiä korkotasoja ja joustavia takaisinmaksuaikatauluja, mutta voivat edellyttää hakijalta tarkempaa selvitystä tuloista tai vakuuksista.

Toisaalta netissä toimivat rahoitusyhtiöt tarjoavat nopean ja vaivattoman tavan hakea lainaa, lähes poikkeuksetta vakuudettomasti. Lainahakemuksen voi täyttää milloin vain, ja lainapäätöksen saa yleensä nopeasti, jopa samana päivänä. Riippumatta siitä, valitsetko pankin vai rahoitusyhtiön, muista aina vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti. Harkitse korkoa, takaisinmaksuaikaa ja muita lainaehtoja varmistaaksesi, että valitsemasi laina sopii sinulle parhaiten.

Mihin voin hakea lainaa 60 000 €

lainaa 60000

60 000 euron lainalla on mahdollista toteuttaa monenlaisia suuria investointeja tai hankintoja. Tämä suuruinen laina mahdollistaa esimerkiksi omakotitalon kunnostusprojektin, uuden auton tai veneen ostamisen, tai voit käyttää sitä vapaa-ajan asunnon hankintaan. Ehkä haluat uudistaa kodin sisustuksen kerralla tai käyttää osan vaikkapa häiden järjestelyyn. Voit myös yhdistää vanhat lainasi ja luottosi yhdeksi isoksi yhdistelylainaksi, mikä saattaa helpottaa taloudellista hallintaa ja pienentää kuukausittaisia kuluja. Seuraavassa muutamia konkreettisia käyttötarkoituksia:

 1. Omakotitalon kunnostaminen tai laajentaminen
 2. Uuden auton ostaminen
 3. Vapaa-ajan asunnon hankinta
 4. Vanhojen lainojen yhdistäminen
 5. Kodin sisustuksen uusiminen
 6. Veneen ostaminen venelainalla

Muista, että lainan käyttötarkoitus voi vaikuttaa lainan ehtoihin, kuten korkoon ja takaisinmaksuaikaan, joten on hyvä vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Lainaa 60000 ilman vakuuksia

Hakiessasi 60 000 euron lainaa ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse tarjota pankille tai rahoitusyhtiölle mitään omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Tämä tekee lainanhakuprosessista yksinkertaisemman ja nopeamman, sillä sinun ei tarvitse arvioida omaisuutesi arvoa tai hankkia vakuuksia.

Ilman vakuuksia myönnettävän lainan suurimmat edut liittyvät joustavuuteen ja helppouteen. Voit itse päättää lainasi käyttötarkoituksen, eikä sinun tarvitse kertoa lainan tarjoajalle, mihin aiot lainarahasi käyttää. Lisäksi vakuudeton laina voidaan yleensä myöntää nopeasti, sillä vakuuden arvioimiseen liittyvä aika jää pois lainanhakuprosessista.

Kuitenkin on hyvä muistaa, että vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisten lainojen, koska pankille tai rahoitusyhtiölle syntyy suurempi riski lainan myöntämisestä. Aina kannattaa vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Kuka voi hakea lainaa 60000 euroa?

60 000 euron lainan hakeminen edellyttää usein tietyt perusedellytykset. Ensimmäisenä, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Tämä ikäraja johtuu siitä, että lainan myöntäjät haluavat varmistaa, että lainanhakija on riittävän kypsä ja vastuullinen hoitamaan lainan takaisinmaksun.

Sinulla tulisi olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tämä tarkoittaa, että sinulla on jatkuvaa ja säännöllistä tuloa, joka osoittaa, että sinulla on kyky maksaa laina takaisin. Säännöllinen tulo voi tulla esimerkiksi palkkatyöstä, yrittäjätoiminnasta tai eläkkeestä.

Sen lisäksi hakijalla ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkintä viittaa siihen, että henkilöllä on ollut ongelmia aiempien velkojen maksamisessa ja hänellä voi olla vaikeuksia hoitaa myös uutta lainaa. Maksuhäiriömerkintä on merkki suuremmasta riskistä lainan myöntäjälle, joten se voi estää lainan saannin.

Nämä ovat yleisiä edellytyksiä, mutta jokaisella lainan tarjoajalla on omat kriteerinsä lainanhakijoille. On tärkeää tarkistaa nämä kriteerit huolellisesti ennen lainahakemuksen tekemistä

Lainan hakemisen vaatimukset

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

60000€ yhdistelylaina

60 000 euron yhdistelylaina on tehokas tapa hallinnoida useita eri velkoja. Tällä summalla voit yhdistää monta pienempää lainaa tai luottoa yhdeksi suureksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausittaisesta maksusta. Yhdistelylainan avulla voit selkeyttää talouttasi ja usein säästää rahaa lainojen kuluissa ja koroissa.

Yhdistelylainan hakeminen on yksinkertaista. Lainatarjoukset saa usein nopeasti ja hakemusprosessi on yksinkertainen. Tärkeää on, että ennen yhdistelylainan hakemista vertailet eri lainanantajien tarjoamia korkoja ja ehtoja. Näin varmistat itsellesi edullisimman lainan.

Muista, että vaikka yhdistelylaina voi helpottaa talouden hallintaa, lainan takaisinmaksuvelvollisuus säilyy. On tärkeää, että suunnittelet huolellisesti takaisinmaksusuunnitelman ja varmistat, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitussa ajassa.

Harkitse tarkkaan ennen lainan ottamista

Ennen kuin päätät ottaa 60 000 euron lainan, on äärimmäisen tärkeää harkita päätöstä huolellisesti. Lainan ottaminen on suuri sitoumus, joka vaatii vakavasti otettavan suunnitelman takaisinmaksua varten. Varoituksen sana: vaikka laina voi tarjota välitöntä helpotusta taloudellisiin haasteisiin tai mahdollistaa suuremman hankinnan, se on kuitenkin velkaa, joka pitää maksaa takaisin koroilla ja mahdollisilla muilla kuluilla.

Kun harkitset lainan ottamista, mieti ensin:

 • Miten laina vaikuttaa kuukausibudjettiisi?
 • Pystytkö maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa?
 • Onko lainan korko ja muut kulut kohtuulliset?

On suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, kuukausierään, laina-aikaan ja muihin lainaehdoissa mainittuihin kuluihin.

Muista, että lainaa ei tulisi koskaan ottaa hätiköidysti. Päätös lainan ottamisesta on merkittävä, ja sen pitäisi aina perustua huolelliseen harkintaan ja oman talouden suunnitteluun.

Yhteenveto

60000 euron laina on merkittävä sitoumus, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suurempia hankintoja, kuten tonttilaina, uuden auton ostamista tai yhdistämään olemassa olevat velat yhdeksi lainaksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että lainan hakeminen vaatii vakavaa harkintaa, ja sitä tulisi lähestyä vastuullisesti.

Suomessa lainan hakijalla on oltava säännölliset tulot, hyvät luottotiedot ja hänen tulee olla vähintään 20-vuotias. Jokaisella lainantarjoajalla on kuitenkin omat kriteerinsä, jotka vaihtelevat yrityksestä yritykseen. Lainaa voi hakea joko perinteisestä pankista tai netin rahoitusyhtiöistä, jotka tarjoavat usein vakuudettomia lainoja ja nopeampaa lainanhakuprosessia.

On tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Kiinnitä huomiota koron suuruuteen, lainan kestoon, kuukausittaiseen maksuerään ja muihin kuluihin. Yleensä, lainatarjouksen voi saada arkisin minuuteissa tai muutamissa tunneissa, ja laina voi olla tililläsi 1-2 päivässä.

Kun olet hakenut lainaa, muista aina, että takaisinmaksu on tehtävä sovitun aikataulun mukaisesti. Älä koskaan ota lainaa, jos et ole varma kyvystäsi maksaa se takaisin. Muista myös, että taloudellinen neuvonta voi olla hyödyllistä, jos sinulla on kysyttävää lainan hakemiseksi tai takaisinmaksusuunnitelman laatimiseksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka voi hakea 60000 euron lainaa?

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot (palkka- tai eläketulot) ja hänen luottotietojensa tulee olla kunnossa.

Mihin tarkoituksiin voin hakea 60000 euron lainaa?

Lainaa voi hakea monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remonttiin, uuden auton hankintaan, luottojen yhdistämiseen tai vaikkapa unelmiesi mökin ostoon.

Kuinka nopeasti voin saada 60000 euron lainan tililleni?

Lainapäätöksen saat usein jopa samana päivänä, ja laina voi olla tililläsi 1-2 päivässä lainapäätöksestä.