fbpx

Maksuton hakemus

Ei sido mihinkään

Aloita lainahakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Palvelun edut:

 • Lainapäätös välittömästi
 • Yhdellä hakemuksella voi saada monta tarjousta
 • Ei tarvetta vakuuksille
 • Nimelliskorko alkaen 4,4%
 • Lainaa ei ole pakko ottaa

Hyvä tietää:

 • Yhteistyössä jopa yli 25 rahoitusyhtiötä
 • Rahat tilille jopa samana päivänä
 • Aina maksuton hakemus

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

1. Täytä hakemus

Ilmainen ja riskitön lainahakemus on nopea täyttää. Keskimäärin hakemus vie vain 2 – 5 minuuttia.

2. Pankit kilpailutetaan

Lainatarpeesi välitetään pankeille, jotka tämän jälkeen kilpailevat lainastasi. Tehokkaalla kilpailutuksella mahdollistetaan paras korko.

3. Valitse halvin laina

Kilpailutuksen tulokset näytetään sinulle, jonka jälkeen voit valita parhaimman lainan. Jos tarjoukset eivät miellytä, mitään ei ole pakko ottaa.

Lainahakemuksella voi tavoittaa useita lainanmyöntäjiä

Lainahakemuksen tekeminen on tärkeä päätös, sillä se vaikuttaa talouteen pitkällä aikavälillä. On tärkeää harkita huolella ennen lainahakemuksen tekemistä ja varmistaa, että olet valmis sitoutumaan maksuihin.

 1. Tarkista budjetti: Ennen lainan hakemista on tärkeää tarkistaa oma budjetti ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.
 2. Vertaile lainatarjouksia: On tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita paras vaihtoehto omaan talouteen sopivaksi.
 3. Lue lainaehdot huolellisesti: Ennen lainahakemuksen tekemistä on tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki ehdot ja maksujen suuruuden.
 4. Ota huomioon lainan kokonaiskustannukset: On tärkeää ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot ja muut lisäkustannukset.
 5. Varmista luottotiedot: Ennen lainan hakemista on tärkeää varmistaa, että luottotiedot ovat kunnossa ja että sinulla on mahdollisuus saada laina hyvällä korolla.

Lainahakemuksen tekeminen on tärkeä päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. On tärkeää tarkistaa oma budjetti, vertailla lainatarjouksia, lukea lainaehdot huolellisesti ja ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset sekä varmistaa luottotiedot ennen lainahakemuksen tekemistä.

Lainahakemuksen hyväksymisen kriteerit

lainahakemus

Lainan hakeminen voi olla vaikeaa, jos sinulla ei ole täydellistä luottotietoja tai riittävää tuloa. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, mitkä ovat yleiset hyväksymisen kriteerit lainanantajilla.

 1. Luottotiedot: Luottotietojen on oltava hyvät, jotta voit saada lainaa hyvällä korolla. Luottotietojen tarkistaminen on yleensä ensimmäinen askel lainan hakemisessa.
 2. Tulot: Lainanantajat haluavat varmistaa, että sinulla on riittävästi tuloa lainan takaisinmaksuun. He voivat vaatia tiettyä minimitulorajaa tai maksimisummaa, jota sinulla tulee olla vapaana maksuista.
 3. Työpaikka ja ansiotaso: Työpaikan ja ansiotason on oltava vakaa, jotta lainanantaja voi luottaa siihen, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.
 4. Asunto ja omaisuus: Monet lainanantajat tarvitsevat tietoa asunnosta ja omaisuudesta varmistaakseen, että sinulla on riittävät varat lainan takaisinmaksamiseen, jos tarvitset apua.
 5. Lainan tarkoitus: Lainanantajat haluavat tietää, mihin tarkoitukseen laina käytetään, ja heidän on varmistettava, että laina käytetään hyväksyttävällä tavalla.

Lainahakemuksen hyväksymiseen vaikuttavat useat tekijät, kuten luottotiedot, tulot, työpaikka ja ansiotaso, asunto ja omaisuus sekä lainan tarkoitus. Lainanantajat haluavat varmistaa, että sinulla on riittävästi varoja ja vakaata tulotilannetta, jotta voit maksaa lainan takaisin ajallaan.

Usein kysyttyä lainahakemuksesta

Minkälaisia lainoja voin hakea?

Voit hakea erilaisia lainoja, kuten henkilökohtaista lainaa, autolainaa, yhdistelylainaa tai remonttilainaa. Valitse laina, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Mitkä ovat yleiset vaatimukset lainahakemukselle?

Yleiset vaatimukset lainahakemukselle ovat hyvät luottotiedot, vakaa tulotaso, vakaa työpaikka ja asunto tai omaisuus. Lainanantaja tarkistaa nämä tiedot varmistaakseen, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Miten valitsen parhaan lainan?

Parhaan lainan valitsemiseksi sinun on verrattava eri lainavaihtoehtoja ja lainanantajia. Tarkista korot, lainan kokonaiskustannukset, lainan takaisinmaksuajan ja lainan tarjoaman maksuvaihtoehtojen kustannukset. Valitse laina, joka tarjoaa sinulle parhaan yhdistelmän näistä tekijöistä.