fbpx

Maksuton hakemus

Ei sido mihinkään

Aloita tästä

Lainan etsiminen kauttamme on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Hyvä tietää:

 • Etsi kauttamme parhaat välittäjät ja palvelut
 • Mahdollisuus tavoittaa jopa yli 25 lainaajaa
 • Ei tarvetta vakuuksille
 • Palvelun kokeilu ei velvoita lainan ottamiseen
 • Palvelu on täysin ilmainen

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

1. Täytä hakemus

Siirry lainanvälittäjän hakemukseen kauttamme ja täytä hakemus.

2. Lainat kilpailutetaan

Tavoita kumppaneidemme avulla useita lainaajia.

3. Valmista tuli!

Jos saat myönteisen päätöksen, pääset vertailemaan nyt tarjouksia.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on merkittävä askel, joka voi avata ovet moniin mahdollisuuksiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai vaikka unelmalomalle. Tämä prosessi voi kuitenkin olla myös haastava, koska se vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. On tärkeää ymmärtää, että lainan hakeminen on sitoumus, joka voi vaikuttaa talouteesi pitkällä aikavälillä.

Tässä artikkelissa opastamme sinua lainahakemuksen tekemisessä, käymme läpi tärkeimmät huomioitavat seikat ennen hakemuksen jättämistä ja tarjoamme vinkkejä siihen, kuinka voit optimoida lainahakemuksesi. Olipa kyseessä sitten henkilökohtainen laina, lomalaina tai yhdistelylaina, tämä opas auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Lainahakemuksella voi tavoittaa useita lainanmyöntäjiä

Kun jätät lainahakemuksen, voit tavoittaa yhdellä hakemuksella useita lainanmyöntäjiä. Yleensä yhdellä lainahakemuksella voi saada tarjouksia jopa yli 25 eri lainanmyöntäjältä. Tämä tarkoittaa, että voit saada useita lainatarjouksia, jotka voit asettaa rinnakkain ja vertailla.

Se tekee lainan valinnasta helpompaa ja auttaa sinua löytämään edullisimman tarjouksen. Mitä useampi lainanmyöntäjä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä on erityisen hyödyllistä, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä.

Vinkkejä lainan hakuun

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan ottaminen on iso päätös, sillä se vaikuttaa talouteen pitkällä aikavälillä. On tärkeää harkita huolella ennen lainan hakemista ja varmistaa, että olet valmis sitoutumaan maksuihin jopa useiksi vuosiksi.

 1. Tarkista budjetti: Ennen lainan hakemista on tärkeää tarkistaa oma budjetti ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.
 2. Vertaile lainatarjouksia: On tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita paras vaihtoehto, joka on etenkin edullinen.
 3. Lue lainaehdot huolellisesti: Ennen lainahakemuksen täyttämistä on tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki ehdot ja maksujen suuruuden.
 4. Ota huomioon lainan kokonaiskustannukset: On tärkeää ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot, kuukausimaksut ja avausmaksut.

Muista vertailla lainatarjouksia, lukea lainaehdot huolellisesti ja ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, jotta olet varmasti tietoinen kaikkeen lainan ottamiseen liittyvään

Lainahakemuksen hyväksymisen kriteerit

lainahakemus

Lainan hakeminen voi olla vaikeaa, jos sinulla ei ole täydellisiä luottotietoja tai riittäviä tuloja. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, mitkä ovat yleiset hyväksymisen kriteerit lainanantajilla.

 1. Luottotiedot: Luottotietojen on oltava hyvät, jotta voit saada lainaa hyvällä korolla. Luottotietojen tarkistaminen on yleensä ensimmäinen askel lainan hakemisessa. Tämö tarkoittaa, että hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 2. Tulot: Lainanantajat haluavat varmistaa, että sinulla on riittävästi tuloa lainan takaisinmaksuun. He voivat vaatia tiettyä minimitulorajaa tai rahasummaa, joka jää yli pakollisten menojen jälkeen.
 3. Työpaikka ja ansiotaso: Työpaikan ja ansiotason on oltava vakaa, jotta lainanantaja voi luottaa siihen, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.
 4. Asunto ja omaisuus: Monet lainanantajat tarvitsevat tietoa asunnosta ja omaisuudesta varmistaakseen, että sinulla on riittävät varat lainan takaisinmaksamiseen.
 5. Lainan tarkoitus: Lainanantajat haluavat tietää, mihin tarkoitukseen laina käytetään, jotta käyttötarkoitus on hyväksyttävä.

Lainahakemuksen hyväksymiseen vaikuttavat useat tekijät, kuten luottotiedot, tulot, työpaikka ja ansiotaso, asunto ja omaisuus sekä lainan tarkoitus. Lainanantajat haluavat varmistaa, että sinulla on riittävästi varoja ja tuloja, jotta voit maksaa lainan takaisin ajallaan.

Arvioi tarvitsemasi lainasumma huolellisesti

Ennen kuin teet lainahakemuksen, määritä huolellisesti tarvitsemasi lainasumma. Arvioi, kuinka paljon voit realistisesti maksaa takaisin kuukausittain ottamatta huomioon pelkästään tulojasi, vaan myös kiinteät kulut ja muut menosi. Lainan ottaminen yli todellisten tarpeiden voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin ja pitkittyneeseen velkaantumiseen. On tärkeää olla realistinen lainan takaisinmaksukyvystäsi ja välttää liian suuren lainasumman hakemista.

Mieti laina-aikaa tarkkaan

Laina-aika on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka määrittävät lainasi kokonaiskustannukset. Kun teet lainahakemuksen, mieti tarkkaan, kuinka pitkän aikavälin haluat sitoutua lainan takaisinmaksuun. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta vähemmän maksettavia kuukausieriä. Pidempi laina-aika puolestaan pienentää kuukausittaisia maksuja, mutta korkokustannukset nousevat. Arvioi omaa maksukykyäsi realistisesti ja sovita laina-aika siihen sopivaksi.

Varaudu riskeihin ennen lainahakemuksen täyttämistä

Kun suunnittelet lainan ottamista ja teet lainahakemuksen, on tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset yllättävät tilanteet. Elämä on arvaamatonta, ja esimerkiksi työttömyys, sairastuminen tai muu odottamaton taloudellinen rasite voi vaikuttaa kykyysi maksaa lainaa takaisin.

Suunnittele lainan takaisinmaksu siten, että sinulla on joustoa myös odottamattomien menojen varalle. Yksi vaihtoehto on ottaa lainaturvavakuutus, joka voi auttaa maksamaan lainaa takaisin, jos kohtaat taloudellisia vaikeuksia.

Lisää kaikki lainasi lainahakemukseen

Kun teet lainahakemuksen, on tärkeää ottaa huomioon kaikki nykyiset velkasi. Tämä tarkoittaa, että kaikki lainat, osamaksut, luottokorttivelat ja muut luotot voi sisällyttää lainahakemukseen. Useimmat lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden yhdistää kaikki nykyiset velat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat yksinkertaistaa talouden hallintaa, sillä se tarkoittaa vain yhtä kuukausittaista maksua useiden sijaan. Lisäksi uudella lainalla voi olla paremmat ehdot, kuten alhaisemmat korot ja kulut, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Joten ennen kuin teet lainahakemuksen, harkitse kaikkien velkojesi yhdistämistä, jos se tekee taloudellisesti järkeä sinulle.

Yhteenveto

Lainahakemuksen täyttäminen on merkittävä päätös, joka vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Tärkeimpiä tekijöitä ovat oman budjetin tarkistaminen, eri lainatarjousten vertailu, lainaehdot, lainan kokonaiskustannukset ja luottotietojen tarkistus. Lainasumman ja laina-ajan määrittäminen vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausittaisiin maksuihin.

Lainahakemukseen voi lisätä kaikki nykyiset velat, mukaan lukien osamaksut, luottokorttivelat ja muut luotot. Näin ne voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, joka voi tarjota paremmat ehdot ja alhaisemmat korot ja kulut. On tärkeää varautua myös yllättäviin tilanteisiin ja suunnitella lainan takaisinmaksu siten, että se ei rasita taloutta liikaa. Jokaisen lainanhakijan tulee muistaa, että laina on sitova sopimus, jonka ehtoja tulee noudattaa, ja sen takaisinmaksuun tulee suhtautua vastuullisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkälaisia lainoja voin hakea?

Voit hakea erilaisia lainoja, kuten henkilökohtaista lainaa, autolainaa, yhdistelylainaa tai remonttilainaa. Valitse laina, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Mitkä ovat yleiset vaatimukset lainahakemukselle?

Yleiset vaatimukset lainahakemukselle ovat hyvät luottotiedot, vakaa tulotaso, vakaa työpaikka ja asunto tai omaisuus. Lainanantaja tarkistaa nämä tiedot varmistaakseen, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Miten valitsen parhaan lainan?

Parhaan lainan valitsemiseksi sinun on verrattava eri lainavaihtoehtoja ja lainanantajia. Tarkista korot, lainan kokonaiskustannukset, lainan takaisinmaksuajan ja lainan tarjoaman maksuvaihtoehtojen kustannukset. Valitse laina, joka tarjoaa sinulle parhaan yhdistelmän näistä tekijöistä.

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden olemassa olevien lainojen, luottojen tai osamaksujen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja mahdollisesti alentaa lainan kokonaiskustannuksia.

Mitä tulee huomioida ennen lainahakemuksen tekemistä?

Ennen lainahakemuksen tekemistä on tärkeää tarkistaa oma taloudellinen tilanne, tehdä realistinen budjetti, tarkistaa luottotiedot ja vertailla eri lainanantajien tarjouksia.