Aloita lainojen yhdistäminen

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa. Voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta pankeilta. Et sitoudu mihinkään!

Ilmainen hakemus

Ei sido mihinkään

Lainapäätös 2 min

Vertaa yli 25 pankkia

Aloita lainojen yhdistäminen

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa!

Ilmainen hakemus Ei sido mihinkään

Täytä ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä lainamäärä ja aloita hakemus.

Täytä ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä lainamäärä ja aloita hakemus.

Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti

4,7/5

”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan tarjouksen

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

1. Täytä hakemus

Täytä yllä oleva hakemus ja anna tarkentavat tiedot.

2. Pankit kilpailutetaan

Kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt.

3. Valitse halvin laina

Vertaile saamasi tarjoukset ja nosta laina halutessasi.

Lainojen yhdistäminen voi säästää

Easyrahan maksuton yhdistelypalvelu kilpailuttaa useat lainanmyöntäjät vain yhdellä helpolla hakemuksella.

Voit katsoa tarjouksen täysin maksutta, eli yhdistelylainan hakeminen Easyrahan kautta ei maksa yhtään mitään.

Mikä parasta, Easyrahan yhdistelypalvelu ei sido sinua mihinkään eli yhtäkään tarjousta ei ole pakko hyväksyä. Vertaile rauhassa. Tarjous on voimassa noin 30 päivää.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

  1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
  2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
  3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja yhdistä lainasi halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Yli 25 pankkia

Vertaa jopa 25 rahoitusyhtiön tekemiä tarjouksia. Näet tulokset heti hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistäminen kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä omaan talouteen. Yhdistämällä lainat, on mahdollista niputtaa monien pienien ja suurempien lainojen kulut vain yhden lainan alle. Omaa taloutta on myös jatkossa helpompaa seurata.

Lainojen yhdistäminen voi tarjota monia etuja henkilöille, jotka ovat velkaantuneita useilla lainoilla. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, henkilö voi saada pidemmän maksuajan ja alentaa kuukausittaisia maksujaan. Tämä voi tehdä maksuista helpommin hallittavia. Lainojen yhdistäminen voi myös helpottaa laskujen maksua, koska henkilöllä on yksi laina, eikä tarvitse seurata useita erillisiä lainoja.

Älä tyydy mihin tahansa lainaan. Kilpailuta yhdistelylainasi monien pankkien kesken. Näin voit vertailla useita tarjouksia ja saada alhaisemman koron.

Lainojen yhdistelylainaan on mahdollista sisällyttää kaikki mahdolliset velat, kuten luottokortit, osamaksut, pikavipit ja muut pienlainat.

Hakemuksen täyttäminen vie normaalisti vain joitakin minuutteja. Tämän jälkeen pankit kilpailevat lainoistasi. Voit muutaman minuutin työllä saada jopa satojen eurojen säästöt.

Säästä rahaa muuhun järkevämpään. Ei ole kannattavaa maksaa monien eri luotonmyöntäjien perimät kuukausikulut ja tilinhoitopalkkiot.

Kuka voi hakea lainaa?

Yleisesti ottaen lainaa voi hakea Easyrahan kautta yli 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainanantajat vaativat usein tiettyä tulotasoa, ja henkilön luottokelpoisuuden arvioidaan ennen lainan myöntämistä. Tämä voi vaihdella eri lainanantajilla, joten henkilöiden on hyvä tehdä vertailu palveluamme hyödyntäen.

lainojen yhdistäminen

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Jos sinulla on vanhoja lainoja tai luottoja, autamme sinua mielellämme niiden yhdistämisessä. Lainojen yhdistely voi tuoda parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöt.

Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllinen ratkaisu

Lainojen yhdistäminen on hyödyllinen vaihtoehto henkilöille, joilla on useita pieniä lainoja eri lainanantajilta. Se mahdollistaa nykyisten lainojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi lainaksi, joka on helpompi hallita ja jolla on yleensä parempi korkotaso.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa vähentämään stressiä ja tekee budjetin hallinnasta helpompaa. Kun henkilö yhdistää lainansa, hän saa yleensä paremman koron ja pidemmän maksuajan, mikä pienentää kuukausittaista lainan lyhennystä. Tämä antaa henkilölle mahdollisuuden hallita talouttaan tarkemmin.

Ennen lainojen yhdistämistä on tärkeää tehdä tarkka vertailu eri lainanantajien tarjoamista lainoista ja niiden ehdoista. On tärkeää valita lainanantaja, joka tarjoaa parhaan koron ja maksuaikataulun. On myös tärkeää huolehtia, että uusi yhdistetty laina on tarkkaan mitoitettu, eikä siinä ole liian pitkä maksuaika, sillä se voi johtaa siihen, että henkilö joutuu maksamaan enemmän korkoa takaisin ajan myötä.

Yhdistelyn hyödyt ja mahdolliset kompastuskivet

Lainojen yhdistäminen voi olla erityisen hyödyllistä henkilöille, joilla on useita pieniä lainoja, joilla on korkeat korot ja lyhyet maksuajat. Se antaa henkilölle mahdollisuuden vaikuttaa uudestaan kuukausierän kokoon ja yksinkertaistaa taloudellista tilannettaan.

Lainojen yhdistäminen ei kuitenkaan ole sopiva ratkaisu kaikille. Se voi johtaa lainan kokonaiskustannusten kasvuun, jos uusi yhdistetty laina on tarpeettoman suuri, laina-aika on liian pitkä tai sillä on liian korkea korkotaso. On tärkeää harkita huolellisesti, onko lainojen yhdistäminen oikea ratkaisu henkilön taloudelliseen tilanteeseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllinen vaihtoehto henkilöille, joilla on useita pieniä lainoja eri lainanantajilta. Se voi auttaa pienentämään kuukausierää ja tekee budjetin hallinnasta helpompaa. Ennen lainojen yhdistämistä on fiksua vertailla hintoja ja harkita huolellisesti, onko lainojen yhdistäminen oikea ratkaisu henkilön taloudelliseen tilanteeseen. On myös tärkeää huolehtia, että uusi yhdistetty laina on oikean kokoinen ja sillä on kilpailukykyinen korkotaso.

Lainojen yhdistämiseen liittyy kuitenkin myös kysymyksiä, ja sen täytyy olla hyvin harkittu päätös. Henkilöiden on hyvä neuvotella asiantuntijan kanssa ja tehdä tarkka laskelma ennen kuin he päättävät yhdistää lainansa.

Lainojen yhdistelyllä voidaan saavuttaa joustavuutta taloudenhoitoon

Lainojen yhdistäminen voi tarjota henkilöille enemmän hallintaa ja joustavuutta lainojen maksamisessa. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, henkilö voi sopeuttaa maksujärjestelyjään ja saada pidemmän maksuajan. Tämä voi auttaa henkilöitä hallitsemaan taloudellista tilannettaan ja vähentämään raha-asioihin liittyvää stressiä.

Lisäksi, lainojen yhdistäminen voi myös parantaa henkilön taloudellista tilanne. Kun henkilö yhdistää lainansa ja alkaa maksaa niitä takaisin ajallaan, se antaa hänen taloudenhoidostaan paremman kuvan.

On kuitenkin tärkeää huolehtia, että henkilö valitsee oikean lainanantajan ja sopivan lainan ennen lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen on merkittävä päätös ja se täytyy tehdä tarkkaan harkiten. Henkilöiden täytyy varmistaa, että he ymmärtävät kaikki lainojen yhdistämiseen liittyvät ehdot ja kustannukset ennen päätöksen tekemistä.

Usein kysyttyä lainojen yhdistelystä

Millaiset lainat sopivat parhaiten yhdistettäväksi?

Parhaiten yhdistettävät lainat ovat usein korkeakorkoisia ja pienempiä lainoja, kuten luottokorttilainat, henkilökohtaiset lainat tai pikavipit. Lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi vähentää lainakuluja ja tekee budjetin hallinnasta helpompaa.

Mikä on yhdistetyn lainan korkotaso?

Yhdistetyn lainan korkotaso riippuu lainanantajasta ja henkilön taloudellisesta tilanteesta. On tärkeää tehdä tarkka vertailu eri lainanantajien tarjoamista lainoista ja niiden ehdoista ennen lainojen yhdistämistä. Kilpailukykyinen korkotaso auttaa minimoimaan lainakustannukset ja parantaa henkilön taloudellista tilannetta.

Millaisia riskejä lainojen yhdistäminen sisältää?

Lainojen yhdistäminen sisältää riskin siitä, että uusi yhdistetty laina on liian suuri, siinä on liian pitkä laina-aika tai siinä on korkea korkotaso, mikä lisää lainakustannuksia. Lisäksi, jos henkilö ei pysty maksamaan yhdistettyä lainaa takaisin ajallaan, se voi aiheuttaa taloudellisia ongelmia. Siksi, lainojen yhdistäminen täytyy olla hyvin harkittu päätös ja henkilöiden on järkevää neuvotella asiantuntijan kanssa ennen päätöksen tekemistä.