Jämför lån i Finland

Ansök om lån på nätet. Du kan jämföra erbjudanden. Nå upp till 25 långivare genom våra partners.

Gratis tjänst

Förbinder dig inte till något

Lånebeslut inom minuter

Jämför lån i Finland

Spara pengar med lägre ränta

Gratis ansökan Binder inte till något

Låna ansvarsfullt
Sök ekonomisk rådgivning vid behov

Kundens ord
”Snabb service och klara meddelanden”

Jämför erbjudanden
Vi strävar efter att hitta det bästa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €.

Bra att veta: Easyraha.fi är inte en långivare, låneförmedlare, bank eller finansinstitut, och som sådan utfärdar den inte lån direkt. Easyraha.fi hjälper konsumenter att hitta rätt lån för dem.

Jämför lån i Finland

I det finländska lånelandskapet finns det många alternativ att välja mellan. Olika banker och långivare erbjuder en mängd olika lånetyper, från snabblån och privatlån till större bostadslån. Det är viktigt att du jämför lån innan du bestämmer dig, eftersom räntor och villkor kan variera mycket.

Genom att jämföra lån kan du hitta den bästa lösningen för just din ekonomiska situation och dina behov. Detta innebär inte bara att hitta den lägsta räntan, utan också det mest fördelaktiga avtalet i termer av återbetalningstid, avgifter och andra villkor.

Så börja med att jämföra lån i Finland och hitta det alternativ som bäst passar dig.

Lån utan säkerhet

Jamfor lan i Finland

Ett lån utan säkerhet, även kallat blancolån eller privatlån, innebär att du kan låna pengar utan att behöva ställa någon form av säkerhet för lånet. Detta skiljer sig från till exempel ett bostadslån, där du använder fastigheten som säkerhet för lånet.

Lån utan säkerhet kan vara användbara för en rad olika ändamål, såsom att finansiera en bil, en renovering, en resa eller för att konsolidera befintliga skulder. Räntan på ett lån utan säkerhet är oftast högre än för lån med säkerhet, eftersom risken för långivaren är större. Men räntan varierar också beroende på din kreditvärdighet, lånets storlek och löptid.

Det är viktigt att noggrant överväga dina behov och din betalningsförmåga innan du tar ett lån utan säkerhet. Kom ihåg att jämföra olika långivares erbjudanden för att hitta det bästa lånet för dig.

Samla dina fakturor på ett och samma ställe

Har du flera separata fakturor och utgifter varje månad? Med hjälp av en konsolideringsplan kan du samla alla dina utgifter i en enda betalning, precis som namnet antyder. Det är lätt hänt att man får flera fakturor och utgifter, vars räntor och avgifter snabbt kan äta upp en stor del av inkomsten.

Separata fakturor har generellt kortare betalningsfrister, och om du vill sänka din månadskostnad kan du med en enda konsolideringsplan till lägre ränta även förlänga betalningstiden. Med andra ord blir det enklare att hantera och betala dina fakturor när du har dem alla på ett och samma ställe.

Låna pengar snabbt i Finland

I dagens digitala värld är det snabbare och enklare än någonsin att låna pengar i Finland. Många långivare erbjuder nu online-lånansökningar som kan fyllas i på bara några minuter och godkännas på ännu kortare tid.

Oavsett om du behöver finansiera en oväntad utgift, göra en stor inköp, eller bara behöver lite extra pengar för att klara dig till nästa lön, kan snabblån vara en lösning. Dock bör de användas ansvarsfullt, och du bör alltid se till att du kan betala tillbaka lånet i tid för att undvika onödiga avgifter och ränta.

Kom ihåg att jämföra olika långivare och deras villkor innan du bestämmer dig för ett lån. Och även om processen är snabb, ta dig tid att läsa alla villkor noggrant så att du förstår vad du förbinder dig till.

Vanliga frågor och svar

Vad är det vanligaste lånebeloppet i Finland?

Det vanligaste lånebeloppet i Finland varierar, men många lånar mellan 1 000 och 60 000 euro.

Hur lång tid tar det normalt att få ett lånebeslut i Finland?

Vanligtvis kan du få ett lånebeslut inom några timmar till några dagar beroende på långivaren och din ansökningsprocess.

Kan jag få ett lån i Finland utan att ha en fast anställning?

Ja, det är möjligt att få ett lån i Finland utan fast anställning. Många långivare tar hänsyn till andra inkomstformer, som pension, studiebidrag eller arbetslöshetsersättning, vid bedömning av låneansökningar.