Limiittiluotto

Hae edullinen limiittiluotto. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Limiittiluotto

Vertaile limiittiluotot netissä

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Limiittiluotto


Limiittiluotto on joustava lainamuoto, joka toimii samankaltaisesti kuin joustoluotto, tarjoten asiakkaalle mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa oman tarpeensa mukaan. Lainan määrä voi vaihdella 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti, ja laina-aika voi olla missä tahansa yhden ja viidentoista vuoden välillä. Joskus termi ”limiittiluotto” voidaan ymmärtää laajemmin viittaamaan myös yleisempiin vakuudettomiin lainoihin, joita tarjotaan verkossa. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin erityisesti limiittiluoton ominaisuuksiin, hyötyihin sekä siihen, miten se eroaa muista lainatyypeistä.

Mikä on limiittiluotto ja miten se toimii?

limiittiluotto

Limiittiluotto on eräänlainen joustoluotto, joka tarjoaa lainanottajalle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan aina ennalta määriteltyyn luottorajaan asti. Käytännössä limiittiluotto toimii samankaltaisesti kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia.

Limiittiluotto myönnetään yleensä ilman vakuuksia, joten sen saaminen on suhteellisen helppoa. Lainaa haetaan yleensä netin kautta, ja päätöksen saa usein jo saman päivän aikana. Kun limiittiluotto on myönnetty, voit nostaa siitä rahaa tarpeesi mukaan.

Limiittiluoton korko lasketaan yleensä vain nostetusta summasta, ei koko luottorajasta. Toisin sanoen, jos luottoraja on 10 000 euroa, mutta olet nostanut siitä vain 2000 euroa, korkoa kertyy vain tuosta 2000 eurosta.

Lainan takaisinmaksu on myös joustavaa. Maksat aina vähintään kuukausittaisen minimilyhennyksen, joka sisältää korot ja mahdolliset kulut. Mikäli haluat, voit maksaa enemmän tai jopa koko lainan kerralla pois.

On tärkeää huomata, että vaikka limiittiluotto tarjoaa joustavuutta, sen korko ja kulut voivat olla korkeammat kuin muissa lainatyypeissä. Tämän vuoksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja miettiä omaa maksukykyä ennen lainan ottamista.

Miten löydän edullisen limiittiluoton?

Edullisen limiittiluoton löytäminen vaatii tarkkaa vertailua ja markkinoiden tutkimista. Seuraavat vaiheet voivat auttaa tässä prosessissa:

 1. Vertaile lainantarjoajia: Useat yritykset tarjoavat limiittiluottoja, joten on tärkeää vertailla niitä huolellisesti. Tarkastele erityisesti korkoa ja kuukausittaisia lainakuluja.
 2. Ymmärrä korkorakenne: Limiittiluottojen korkorakenne voi olla monimutkainen. On tärkeää ymmärtää, miten vuosikorko, nostopalkkiot ja muut kulut vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.
 3. Tutustu lainaehtoihin: Lue lainasopimukset tarkasti läpi. Tarkista erityisesti maksuaikataulu, maksuerien suuruus ja mitä tapahtuu, jos maksat lainan takaisin myöhemmin kuin on sovittu.
 4. Mieti talouttasi: Mieti realistisesti, kuinka suuren lainan voit maksaa takaisin ilman, että taloudellinen tilanteesi kärsii. Huomioi myös, että limiittiluottojen korko voi tehdä niistä kalliin vaihtoehdon pitkällä aikavälillä.
 5. Hyödynnä lainavertailusivustoja: Nämä sivustot keräävät tietoa eri lainantarjoajista, jolloin voit helposti vertailla lainaehtoja, korkoja ja muita kuluja. Tämä auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen omiin tarpeisiisi.

Mikä on limiittiluoton korko?

Limiittiluoton korko vaihtelee eri lainantarjoajien välillä, ja se riippuu useista tekijöistä, kuten lainanottajan luottotiedoista, lainasummasta ja laina-ajasta. Yleensä limiittiluoton vuosikorko voi olla jopa 20-30%. On tärkeää muistaa, että limiittiluoton korko lasketaan vain nostetusta summasta, ei koko luottorajasta.

Lisäksi limiittiluottoon liittyy usein muita kuluja, kuten nostopalkkio, tilinhoitopalkkiot ja mahdolliset muut kulut. Nämä kulut lisätään korkoon, jolloin saadaan kokonaiskustannus eli todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan sinulle kaikkine kuluineen vuoden aikana. Tämä on tärkeä mittari lainavertailussa.

Kokemuksia limiittiluotosta

Limiittiluotto voi tarjota joustavuutta ja kätevyyttä monenlaisiin tilanteisiin, mutta käyttäjien kokemukset vaihtelevat. Tässä on joitakin yleisiä kokemuksia, joita ihmisillä on ollut limiittiluottojen kanssa:

Positiiviset kokemukset:

 • Joustavuus: Monet arvostavat limiittiluoton joustavuutta. Voit nostaa rahaa tarpeen mukaan, ja maksaa takaisin joustavasti.
 • Helppous: Limiittiluoton hakeminen on yleensä nopeaa ja helppoa, ja rahat saa käyttöön heti hyväksynnän jälkeen. Tämä tekee siitä kätevän ratkaisun yllättäviin menoihin.

Negatiiviset kokemukset:

 • Korkeat korot ja kulut: Monet limiittiluottojen käyttäjät ovat huomanneet, että niiden korot ja kulut voivat olla korkeita. Tämä voi johtaa siihen, että laina tulee kalliiksi, jos sitä ei pysty maksamaan takaisin nopeasti.
 • Vaikeus hallita: Jotkut käyttäjät ovat kokeneet limiittiluoton hallinnan vaikeaksi. Koska rahaa voi nostaa milloin tahansa, voi olla houkuttelevaa nostaa enemmän kuin on alun perin suunnitellut.

Limiittiluoton käytössä on tärkeää tehdä realistinen suunnitelma sen takaisinmaksusta ja pysyä tiukasti tässä suunnitelmassa. Ennen lainan ottamista on myös tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja ymmärtää lainan ehdot ja kulut kokonaisuudessaan.

Saako pankista halvimman limiittiluoton?

Vaikka pankit ovat tunnettuja luotettavista ja kilpailukykyisistä lainatarjouksista, ne eivät aina tarjoa halvimpia limiittiluottoja. Pankkien limiittiluottojen korot ja kulut saattavat olla kilpailukykyisiä, mutta on aina mahdollista, että löydät edullisemman tarjouksen muualta.

Monet netissä toimivat lainayhtiöt tarjoavat myös limiittiluottoja, ja niiden ehdot voivat olla erittäin kilpailukykyisiä. Jotkut näistä yrityksistä voivat tarjota alhaisempia korkoja tai vähemmän kuluja kuin perinteiset pankit.

Tämän vuoksi on aina tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Vertailun avulla voit löytää lyhytaikaisen lainan, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Lainavertailusivustot ovat tässä yhteydessä hyödyllinen työkalu, sillä ne keräävät yhteen eri lainatarjoajien tarjoukset, mikä tekee vertailusta helppoa ja nopeaa.

Vakuudettomalla limiittiluotolla voi mahdollistaa monta asiaa

Vakuudeton limiittiluotto tarjoaa joustavuutta ja mukautuvuutta, mikä mahdollistaa monenlaisten lainatarpeiden täyttämisen. Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, mitä vakuudettomalla limiittiluotolla voidaan tehdä:

 1. Yllättävien menojen kattaminen: Jos kodinkone hajoaa tai auto tarvitsee korjausta, vakuudeton limiittiluotto voi tarjota nopean ja joustavan ratkaisun näiden yllättävien menojen kattamiseksi.
 2. Suuremmat hankinnat: Olipa kyseessä sitten uusi auto, remontti tai lomalaina, vakuudeton limiittiluotto voi tarjota tarvittavat varat suurempien hankintojen toteuttamiseksi.
 3. Talouden tasapainottaminen: Joskus elämässä saattaa olla aikoja, jolloin tulot ja menot eivät kohtaa. Tällöin limiittiluotto voi tarjota tilapäisen ratkaisun, joka auttaa tasapainottamaan taloutta.

Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina taloudellinen sitoumus. Vaikka limiittiluotto tarjoaakin joustavuutta, sen korot ja kulut voivat olla korkeita, joten on tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin suunnitelmien mukaisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten limiittiluotto toimii?

Limiittiluotto toimii kuin luottokortti ilman fyysistä korttia: sinulle myönnetään tietty luottoraja, josta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan ja korko lasketaan vain nostetusta summasta.

Kuka voi hakea limiittiluoton?

Limiittiluoton voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on riittävät ja säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun sekä puhtaat luottotiedot.

Mistä voin löytä edullisen limiittiluoton?

Edullisen limiittiluoton löytäminen edellyttää eri lainantarjoajien tarjousten vertailua, mikä on helpointa tehdä käyttämällä netissä toimivia lainavertailusivustoja.

Mistä hakea limiittiluottoa heti tilille?

Limiittiluottoa voi hakea heti tilille useilta netissä toimivilta lainantarjoajilta, joiden hakuprosessi on yleensä nopea ja vaivaton.