Kilpailuta luottokorttivelka ja yhdistä lainat

Yhdistä luottokortit ja lainat. Voit säästää rahaa. Yhdellä hakemuksella voi saada useita lainatarjouksia. Et sitoudu mihinkään!

Ilmainen hakemus

Ei sido mihinkään

Lainapäätös 2 min

Vertaa yli 25 pankkia

Kilpailuta luottokorttivelka ja yhdistä lainat

Vaihda luottokorttivelka yhdistelylainaan

Ilmainen hakemus Ei sido mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä luottomäärä ja aloita hakemus.

Aloita ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä summa alta

Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti

4,7/5

”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan tarjouksen

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

Vertaile luottokortit

Etsitkö sopivaa luottokorttia? Katso alta parhaat vaihtoehdot ja hae korttia maksutta vaikka heti. Saat päätöksen heti, kun olet täyttänyt korttihakemuksen. Myönteinen korttipäätös ei velvoita sinua käyttämään korttia. Kortteja voi hakea ja käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Bank Norwegian luottokortti sisältää hyvän vakuutuspaketin, jossa on esim. matkavakuutus. Voit kerryttää kortilla lentopisteitä tai bonusta 0,5%, jonka voi valita hyvitettäväksi laskulla. Jos maksat laskun ennen eräpäivää kokonaan, ei siihen tule mitään korkoja tai kuluja. Maksuviivästyksen yhteydessä korko alk. 19,99%.

Luottoraja:

1000 – 10 000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 45 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: Maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99% ja tod. vuosikorko 21,92% 1500€ luotolle. 1500€/12kk. Yht: 1668€.

Komplett Bank luottokortissa on hyvät edut, kuten bonus (1% kivijalka ja 2% nettikaupoissa) ja erilaisia vakuutuksia (esim. ilmainen matkavakuutus). Kertyneet bonukset voi lunastaa laskulla, joten saat alennusta ostoksistasi. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa voi saada jopa 50 päivää. Maksuviivästyksen korko on alkaen 19,94%.

Luottoraja:

1000 – 10 000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 50 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,44% ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €.

Sweepbank luottokortti on virtuaalinen luottokortti, eli et saa fyysistä korttia, mutta saat korttitiedot, joilla voi tehdä ostoksia netissä. Kortin tietoja voi hallita helpolla mobiilisovelluksella. Kortin saa heti käyttöön ja siinä on korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Maksuviivästyksen yhteydessä korko on alk. 19,90%.

Luottoraja:

Max. 8000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 60 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: Maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99% ja tod. vuosikorko 21,92% 1500€ luotolle. 1500€/12kk. Yht: 1668€.

1. Täytä hakemus

Täytä yllä oleva hakemus ja anna tarkentavat tiedot.

2. Pankit kilpailutetaan

Kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt.

3. Valitse halvin laina

Vertaile saamasi tarjoukset ja nosta laina halutessasi.

Kilpailuta luottokorttivelka jopa 25 rahoitusyhtiön kesken

Kilpailu tehdään automaattisesti, jolloin kaikki luottosi on useiden rahoitusyhtiöiden kilpailutuksessa mukana.

Voit saada tarjouksia parhaimmillaan jopa parissa minuutissa, jonka jälkeen voit tutustua tarjouksiin ja katsoa mahdollisen säästön.

Tarjouksien hakeminen Easyrahan kautta on aina täysin maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Mieti rauhassa, tarjoukset ovat voimassa noin 30 päivää.

Vertaa tarjouksia

Pääset vertailemaan rahoitusyhtiöiden tekemiä lainatarjouksia välittömästi hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistä luottokorttivelka

Voit Easyrahan avulla lisätä lainahakemukseen nykyisen luottokorttivelkasi ja kaikki muut lainasi. Näin voit helposti yhdistää kaikki velkasi yhdeksi paketiksi, jolloin siihen voi saada paremmat lainaehdot. Suuremmista lainasummista kilpaillaan yleensä kovempaa, joten kuluttaja voi säästää yllättävän paljon. Muista, että hakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen on täysin ilmaista eikä sido vielä mihinkään.

Onko sinulla autolainaa? Sen voi lisätä samaan hakemukseen halutessaan. Voit kilpailuttaa autolainan koron samalla kertaa.

Jos sinulla on remonttilainaa, voit halutessasi lisätä sen myös yhdisteltävien lainojen joukkoon. Se voi parantaa mahdollisuuksiasi saada kilpailukykyinen tarjous.

Oletko ottanut kallista lainaa esimerkiksi veneen tai moottoripyörän ostoon? Yhdistä ne samaan pakettiin ja voit säästää lainamenoissa.

Luottokorttivelan ja muun velan niputtamineen samaan pakettiin, voi olla erityisen fiksua, koska se voi poistaa päälekkäiset lainakulut.

Kuka voi kilpailuttaa luottokortit?

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Jos sinulla on vanhoja lainoja tai luottoja, autamme sinua mielellämme niiden yhdistämisessä. Lainojen yhdistely voi tuoda parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöt.

Yleistä luottokorteista

Luottokortti on maksukortti, jolla voi tehdä ostoksia ja nostaa käteistä rahaa. Se on yleensä liitetty luotto- tai pankkitiliin, josta veloitetaan kortin käytöstä aiheutuneet kulut. Luottokortilla voi maksaa myös internetissä ja ulkomailla. Luottokortteja tarjoavat useat pankit ja luottolaitokset, ja niillä on yleensä erilaisia etuja, kuten cashback-palautuksia tai matkavakuutuksia. Luottokortin käyttöön liittyy yleensä kuukausittainen luottoraja, jonka ylittäminen voi aiheuttaa lisäkustannuksia. On tärkeää pitää luottokortin käyttö kurissa ja maksaa aina lasku kokonaan, jotta luottotieto pysyy hyvänä ja luoton saanti tulevaisuudessa helpottuu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi vertailisin lainoja?

Kun vertailet lainoja Easyrahan kautta, kaikki yhteistyössä kanssamme olevat rahoituslaitokset kilpailevat asiakkuudestasi.

Voit siis saada edullisen tarjouksen pienellä vaivalla, sillä sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen pankkiin.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko on aina pankki ja hakijakohtainen. Jokainen mukana oleva pankki tekee oman arvionsa asiakkaasta ja sen perusteella tarjouksen.

Lainojen nimelliskorot ovat 4,4-20%. Nimelliskoron lisäksi lainassa on tyypillisesti avaus ja tilinhoitomaksu. Kaikki nämä yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron.

Mitä lainan hakeminen vaatii minulta?

Jokaisella lainanmyöntäjällä on erilaiset ehdot, mutta yleisesti hakijalla tulee olla ikää vähintään 20 vuotta, säännölliset palkka tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Nämä vaatimukset koskevat lainan pääasiallista hakijaa, mutta myös mahdollista rinnakkaishakijaa.

Voinko hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa?

Voit hakea lainaa yhdessä samassa taloudessa asuvan puolison kanssa.

Rahoitusyhtiöt suhtautuvat positiivisesti yhdessä haettaviin lainoihin, sillä se pienentää riskiä. Yleensä rinnakkaishakijan kanssa haettuun lainaan voi saada alhaisemman koron.

Maksaako palvelun käyttäminen?

Voit hakea lainatarjouksia täysin ilmaiseksi ilman sitoutumista. Mitään tarjousta ei toisin sanoen ole pakko hyväksyä. Oman hintatason tarkistaminen on siis täysin sallittua.

Jos olet jo allekirjoittanut lainasopimuksen, mutta mielesi muuttuu, sinulla on lain turvaama 14 päivän peruutusoikeus. Syytä ei tarvitse erikseen perustella, mutta peruutus tulee ilmoittaa kirjallisesti luotonmyöntäjälle esimerkiksi sähköpostilla.

Voiko lainan maksaa suunniteltua aikaisemmin takaisin?

Lainan voi aina maksaa takaisin sovittua aikaisemmin tai tehdä muutoksia maksusuunnitelmaan. Nämä asiat tulee hoitaa valitsemasi rahoitusyhtiön kanssa suoraan.