Kilpailuta luottokorttivelka

Yhdistä luottokortit ja lainat. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Kilpailuta luottokorttivelka

Vaihda luottokorttivelka yhdistelylainaan

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Luottokortit

Etsitkö sopivaa luottokorttia? Katso alta parhaat vaihtoehdot ja hae korttia maksutta vaikka heti. Saat päätöksen heti, kun olet täyttänyt korttihakemuksen. Myönteinen korttipäätös ei velvoita sinua käyttämään korttia. Kortteja voi hakea ja käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Komplett Bank luottokortissa on hyvät edut, kuten bonus (1% kivijalka ja 2% nettikaupoissa) ja erilaisia vakuutuksia (esim. ilmainen matkavakuutus). Kertyneet bonukset voi lunastaa laskulla, joten saat alennusta ostoksistasi. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa voi saada jopa 50 päivää. Maksuviivästyksen korko on alkaen 19,94%.

Luottoraja:

1000 – 10 000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 50 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,44% ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €.

Sweepbank luottokortti on virtuaalinen luottokortti, eli et saa fyysistä korttia, mutta saat korttitiedot, joilla voi tehdä ostoksia netissä. Kortin tietoja voi hallita helpolla mobiilisovelluksella. Kortin saa heti käyttöön ja siinä on korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Maksuviivästyksen yhteydessä korko on alk. 19,90%.

Luottoraja:

Max. 8000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 60 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: Maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99% ja tod. vuosikorko 21,92% 1500€ luotolle. 1500€/12kk. Yht: 1668€.

Bank Norwegian luottokortti sisältää hyvän vakuutuspaketin, jossa on esim. matkavakuutus. Voit kerryttää kortilla lentopisteitä tai bonusta 0,5%, jonka voi valita hyvitettäväksi laskulla. Jos maksat laskun ennen eräpäivää kokonaan, ei siihen tule mitään korkoja tai kuluja. Maksuviivästyksen yhteydessä korko alk. 19,99%.

Luottoraja:

1000 – 10 000 €

Korotonta maksuaikaa:

Jopa 45 päivää

Vuosimaksu:

Ei vuosimaksua

Lainaesimerkki: maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,00 % (sis. viitekoron 1.10.2023) ja tod. vuosikorko 20,75 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (138 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 159 €, yhteensä 1659 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Kilpailuta luottokorttivelka

luottokortit

Luottokorttivelan kilpailuttaminen voi olla järkevä tapa selkeyttää taloudellista tilannettasi ja vähentää lainan kokonaiskustannuksia. Luottokorttien korot voivat olla korkeita ja niiden hallinta useiden eri luotonantajien kanssa voi olla haastavaa. Tässä tilanteessa yhdistelylainan hakeminen voi olla ratkaisu.

Yhdistelylainan avulla voit yhdistää useat erilliset luottokorttivelat yhdeksi selkeäksi lainaksi, usein edullisemmalla korolla. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa, sillä sinulla on vain yksi kuukausittainen maksu hoidettavana ja lainan takaisinmaksuaika on kiinteä. Muista kuitenkin aina kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä lainan korko ja muut ehdot voivat vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Tässä ovat vaiheet, jotka sinun tulee seurata kilpailuttaaksesi luottokorttivelan:

  1. Täytä hakemus: Anna tarkat tiedot velan määrästä, tuloistasi ja muista oleellisista tiedoista, jotta rahoituslaitokset voivat arvioida tilanteesi ja tehdä tarjouksen.
  2. Pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat: Kun olet lähettänyt hakemuksen, useat rahoitusyhtiöt tarkastelevat tietosi ja pyrkivät tekemään sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen. Tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa, mutta sinun ei tarvitse tehdä mitään tässä vaiheessa – anna rahoituslaitosten tehdä työnsä.
  3. Valitse edullisin laina: Kun olet saanut kaikki tarjoukset, on aika vertailla niitä. Tarkastele korkoprosentteja, lainan ehtoja ja mahdollisia piilokuluja. Kun olet löytänyt tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten, voit hyväksyä sen ja nostaa lainan.

Yhdistä luottokorttivelka

Easyraha auttaa kilpailuttamaan luottokorttivelan löytämällä parhaat kilpailutuspalvelut. Luottokorttivelan yhdistäminen muiden lainojen kanssa on helppo prosessi, joka voi tuoda merkittäviä säästöjä. Täytä vain lainahakemus sisällyttämällä siihen nykyinen luottokorttivelkasi sekä kaikki muut lainasi. Tämän jälkeen lainat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, johon voi saada edullisemmat lainaehdot.

Erityisesti suurempien lainasummien kohdalla kilpailu on kovaa, mikä hyödyttää sinua lainanhakijana. Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon voit säästää tällä tavalla. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten tarkastelu on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään, joten voit tutustua vaihtoehtoihin täysin riskittömästi.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Luottokortin hakemiseen liittyy useita vaatimuksia, jotka hakijan tulee täyttää. Vaatimuksiin kuuluu ikäraja, joka on yleisesti vähintään 20 vuotta. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka osoittavat luottokortin myöntäjälle kyvyn selviytyä kortin käytöstä aiheutuvista kuluista.

Luottotietojen tulee myös olla kunnossa, sillä maksuhäiriömerkinnät voivat estää luottokortin myöntämisen. Vaikka nämä ovat yleisiä kriteerejä, on syytä huomioida, että eri luottokorttiyhtiöillä saattaa olla hieman erilaisia vaatimuksia.

Luottokortin hakemiseen liittyy useita vaatimuksia, jotka hakijan tulee täyttää. Vaatimuksiin kuuluu ikäraja, joka on yleisesti vähintään 20 vuotta. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka osoittavat luottokortin myöntäjälle kyvyn selviytyä kortin käytöstä aiheutuvista kuluista. Luottotietojen tulee myös olla kunnossa, sillä maksuhäiriömerkinnät voivat estää luottokortin myöntämisen. Vaikka nämä ovat yleisiä kriteerejä, on syytä huomioida, että eri luottokorttiyhtiöillä saattaa olla hieman erilaisia vaatimuksia.

Yleistä luottokorteista

Luottokortti on maksukortti, jolla voi tehdä ostoksia ja nostaa käteistä rahaa. Se on yleensä liitetty luotto- tai pankkitiliin, josta veloitetaan kortin käytöstä aiheutuneet kulut. Luottokortilla voi maksaa myös internetissä ja ulkomailla. Luottokortteja tarjoavat useat pankit ja luottolaitokset, ja niillä on yleensä erilaisia etuja, kuten cashback-palautuksia tai matkavakuutuksia.

Luottokortin käyttöön liittyy yleensä kuukausittainen luottoraja, jonka ylittäminen voi aiheuttaa lisäkustannuksia, mutta yleensä luottorajan ylittäminen ei ole mahdollista. On tärkeää pitää luottokortin käyttö kurissa ja maksaa aina lasku kokonaan, jotta luottotiedot pysyy hyvänä ja luoton saanti tulevaisuudessa onnistuu.

Mitä etuja ja haittoja on luottokortissa?

Ensimmäinen merkittävä etu on joustavuus. Luottokortin avulla voit tehdä ostoksia, vaikka tilillä ei olisi sillä hetkellä tarpeeksi rahaa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä odottamattomissa tilanteissa tai suurempien hankintojen yhteydessä.

Lisäksi luottokortit tarjoavat usein erilaisia etuja, kuten matkavakuutuksen, ostoturvan tai bonukset. Matkavakuutus on erittäin hyödyllinen lisäetu, jos matkustat paljon, kun taas ostoturva takaa, että saat rahasi takaisin, jos ostamasi tuote ei vastaa odotuksia tai se ei saavu perille. Bonukset voivat taas kertyä pisteinä, joita voi käyttää erilaisiin palkintoihin tai alennuksiin.

Luottokortin käytön haitat liittyvät lähinnä sen kustannuksiin ja mahdollisiin velkaantumisriskeihin. Korot ja muut kulut voivat olla huomattavia, jos et maksa luottoa takaisin sovitussa ajassa. Lisäksi luottokortin käyttö voi johtaa ylivelkaantumiseen, jos et pysty hallitsemaan menojasi.

Mitä erilaisia luottokortteja on olemassa?

Luottokorttimarkkinoilla on tarjolla monenlaisia kortteja, joista jokainen on suunniteltu palvelemaan erilaisia tarpeita.

Perinteiset luottokortit tarjoavat luottoa tietylle summalle, joka maksetaan takaisin joko kerralla tai erissä. Näiden korttien etuina ovat joustavuus ja mahdollisuus hyödyntää maksuaikaa.

Premium-luottokortit, kuten Gold- ja Platinum-kortit, tarjoavat suurempia luottorajoja sekä erilaisia lisäetuja. Näihin voivat kuulua esimerkiksi matkavakuutukset, concierge-palvelut tai bonukset. Nämä kortit sopivat erityisesti niille, jotka matkustavat paljon tai tekevät suuria hankintoja luottokortilla.

Kauppojen ja yritysten omat luottokortit tarjoavat usein alennuksia ja bonuksia omiin tuotteisiinsa. Nämä kortit sopivat erityisen hyvin niille, jotka tekevät säännöllisesti ostoksia kyseisessä kaupassa tai yrityksessä.

Debit-kortit eivät varsinaisesti ole luottokortteja, mutta ne tarjoavat samanlaisen maksukokemuksen. Debit-kortin maksut vähennetään suoraan tililtäsi, joten sinun ei tarvitse huolehtia luoton maksamisesta takaisin.

Lisäksi on olemassa erilaisia opiskelijoille ja nuorille suunnattuja luottokortteja, joissa luottoraja on usein pienempi ja ehdot mukautettu vastaamaan nuoremman käyttäjän tarpeita.

Miten luottokorttia haetaan?

Luottokortin hakeminen on nykyään suhteellisen yksinkertaista ja se tehdään useimmiten verkossa. Hakuprosessi vaihtelee hieman eri korttien ja palveluntarjoajien välillä, mutta yleisesti ottaen se seuraa tiettyjä vaiheita.

Hakuprosessi alkaa täyttämällä hakemuslomake, joka löytyy useimmiten pankin tai luottokorttiyhtiön verkkosivuilta. Hakemuslomakkeessa kysytään usein perustietoja, kuten nimi, osoite, tulotiedot ja mahdolliset aiemmat lainat. Tämän lisäksi saatetaan pyytää tietoa elämäntilanteestasi, jotta voidaan paremmin arvioida luottokelpoisuutesi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen se käsitellään automaattisesti ja saat luottopäätöksen. Tämä voi muutamasta minuutista muutamaan arkipäivään, riippuen palveluntarjoajasta. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat ilmoituksen hyväksynnästä ja luottokorttisi postitetaan sinulle. Kortin saavuttua sinun tulee yleensä aktivoida se ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkkejä luottokortin turvalliseen käyttöön

Luottokortin turvallinen käyttö on tärkeää, jotta voit välttää mahdolliset petokset ja hallita talouttasi tehokkaasti. Tässä muutamia vinkkejä luottokortin turvalliseen käyttöön:

  • Säilytä korttitietosi turvassa: Älä koskaan jaa luottokorttisi tietoja kenellekään, ja pidä huoli, että säilytät itse kortin turvallisessa paikassa. Varmista, että tietokoneesi ja mobiililaitteesi ovat suojattuja, kun käytät niitä luottokorttitietojen syöttämiseen verkossa.
  • Tarkista laskusi: Säännöllinen luottokorttilaskun tarkastaminen on tärkeää, jotta huomaat mahdolliset virheelliset tai petolliset veloitukset ajoissa. Jos huomaat jotakin epäilyttävää, ota heti yhteyttä luottokorttiyhtiöösi.
  • Pidä huolta pin-koodistasi: Älä koskaan jaa pin-koodiasi kenenkään kanssa, ja pidä huolta, että muistat sen itse. Jos epäilet, että pin-koodisi on joutunut vääriin käsiin, vaihda se mahdollisimman pian.
  • Käytä luottoasi vastuullisesti: Vältä luottokortin käyttöä sellaisiin menoihin, joita et pysty maksamaan takaisin. Luottokorttivelka voi kasvaa nopeasti, jos et maksa sitä takaisin ajallaan.

Yhteenveto

Luottokortit tarjoavat käyttäjilleen monipuolisia mahdollisuuksia sekä kotimaassa että ulkomailla. Ne tarjoavat joustavuutta maksuihin, mahdollistavat helpot online-ostokset ja tarjoavat usein lisäbonuksia, kuten pisteitä tai matkavakuutuksen. Lisäksi niitä voidaan käyttää kätevästi hätätilanteissa. Kuitenkin, luottokorttivelan hallinta voi olla haaste, ja se vaatii huolellista ja vastuullista käyttöä. Tärkeää on ymmärtää kortin käyttöehdot, kulut ja korot, jotta vältetään taloudelliset ongelmat.

Luottokorttia hakiessa tulee huomioida oma taloudellinen tilanne. Myös lainaehdot, kuten korot ja maksuehdot, tulee tarkastella huolellisesti. Monet luottokortit vaativat hakijaltaan vähintään 20 vuoden ikää, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja ja puhtaita luottotietoja.

On myös mahdollista yhdistää useat luottokorttivelat yhdeksi lainaksi. Tämä voi johtaa parempiin lainaehtoihin ja säästöihin. Muistathan, että luottokortin turvallinen käyttö on ensiarvoisen tärkeää ja se vaatii aina vastuullisuutta ja huolellisuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä etuja luottokortissa on?

Luottokortti tarjoaa joustavuutta maksuihin, mahdollistaa helpot online-ostokset, tarjoaa usein bonuksia kuten cashbackin tai matkavakuutuksen, ja on hyödyllinen hätätilanteissa.

Miten luottokorttivelkaa voidaan hallita?

Luottokorttivelan hallinta vaatii huolellista suunnittelua, ja se voi sisältää strategioita kuten velan yhdistämistä tai budjetointia.

Mitä vaatimuksia luottokortin hakemiselle on?

Yleensä luottokortin hakija tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Miten saan parhaan hyödyn luottokorteista?

Parhaan hyödyn luottokorteista saa maksamalla laskut aina ajallaan. Tällöin voi nauttia kaikista kortin eduista, kuten bonuksista ja alennuksista, ilman lisäkuluja tai korkomenoja.