Moottoripyörälaina

Hae moottoripyörälaina. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Moottoripyörälaina

Kilpailuta moottoripyörälainat heti

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Moottoripyörälaina

Kun unelmasi vapaudesta ja seikkailusta moottoripyörän selässä tuntuu olevan käden ulottuvilla, moottoripyörälaina voi olla ratkaisu, joka muuttaa unelmasi todellisuudeksi. Moottoripyörälainan avulla voit hankkia uuden tai käytetyn moottoripyörän.

Moottoripyörälaina on vakuudeton laina, jonka voit saada 1000-60 000 euron välillä ja maksuaika on yleensä 1-15 vuotta. Tässä artikkelissa käymme läpi moottoripyörälainan hankinnan yksityiskohtia, mukaan lukien kenelle se sopii, miten sitä haetaan ja mitä kustannuksia siihen liittyy. Tämän tiedon avulla voit järkevän päätöksen siitä, onko moottoripyörälaina oikea rahoitusvaihtoehto sinulle.

Rahoita moottoripyörä ilman vakuuksia

moottoripyoralaina

Moottoripyörälainan hankinta ilman vakuuksia tarjoaa joustavan ja suoraviivaisen rahoitusvaihtoehdon unelmiesi moottoripyörän hankkimiseen. Tämäntyyppinen vakuudeton laina mahdollistaa moottoripyörän ostamisen ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Tämä voi tehdä lainanhankinnasta helpompaa ja nopeampaa, koska vakuudetta ei tarvitse arvioida erikseen.

Vakuudettoman moottoripyörälainan etuna on myös se, että voit itse päättää lainan käyttökohteen. Voit käyttää lainaa uuden moottoripyörän hankintaan, käytetyn pyörän ostamiseen tai vaikkapa jo olemassa olevan pyöräsi kunnostamiseen tai varusteiden päivittämiseen. Vakuudettomassa lainassa lainanantaja ei määritä, mihin lainasummaa käytetään, vaan päätös on sinun.

Kilpailuta moottoripyörälaina ja löydä halvin

Moottoripyörälainan kilpailuttaminen on keskeistä sen varmistamiseksi, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kilpailuttaminen tarkoittaa useiden eri lainanantajien tarjousten vertailua löytääksesi edullisimman vaihtoehdon. Internetissä on useita palveluita, joiden avulla voit helposti kilpailuttaa moottoripyörälainan. Näissä palveluissa syötät haluamasi lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen palvelu etsii sinulle parhaat tarjoukset eri lainanantajilta.

On tärkeää huomata, että lainan kustannukset eivät koostu pelkästään korosta. Muita mahdollisia kuluja ovat avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut maksut. Kilpailuttaessasi moottoripyörälainaa, kannattaa tarkastella lainan todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia. Tämä antaa realistisemman kuvan lainan todellisesta hinnasta ja auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Miksi moottoripyörärahoituksia kannattaa verrata?

Moottoripyörärahoituksen vertailu on tärkeää useista syistä. Kuten minkä tahansa muun lainan kohdalla, myös moottoripyörärahoituksissa ehdot voivat vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä. Tehokas vertailu voi siis säästää merkittäviä summia lainan kokonaiskustannuksissa.

Vertailu antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä markkinoilla on tarjolla. Mikäli haet lainaa vain yhdestä paikasta, saattaa tietosi tarjonnasta jäädä vajaavaiseksi. Näin ollen saattaisit valita kalliin lainan, vaikka halvempaakin olisi mahdollista saada. Muista siis suorittaa huolellinen vertailu ennen sitoutumista mihinkään lainatarjoukseen.

Moottoripyörälainan korko

Moottoripyörälainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Korko on se hinta, jonka maksat lainanantajalle lainaamastasi rahasta. Korko voidaan esittää nimelliskorkona, joka on lainan vuosikorko ilman muita kuluja, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja. Moottoripyörälainan nimelliskorko on yleensä 6-20%, mutta se voi vaihdella lainanantajasta ja lainan hakijan luottokelpoisuudesta riippuen.

Nimelliskorko ei kuitenkaan kerro koko totuutta lainan kustannuksista. On tärkeää kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko antaa siis realistisemman kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Paljonko moottoripyörää varten haetaan lainaa yleisesti?

Moottoripyörän hankintaan haettavan lainan summa vaihtelee suuresti riippuen moottoripyörän tyypistä, merkistä, iästä ja kunnosta. Yleisesti ottaen, keskimääräinen summa, joka haetaan moottoripyörälainaa varten, on noin 6000 euroa. Tällä summalla on mahdollista hankkia laadukas käytetty moottoripyörä tai jopa edullisemman hintaluokan uusi moottoripyörä. Hintatasosta johtuen joustavat lainat (kuten limiittiluotot) eivät ole niin sopivia moottoripyörän ostoon.

Tässä yhteydessä on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainasumman määrittämisessä tulee ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne ja kyky maksaa laina takaisin. Lainasumman suuruuden lisäksi myös laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausittain maksettavaan lainaerään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa yleensä suurempia kuukausittaisia maksuja, mutta pienempiä kokonaiskustannuksia, kun taas pidempi laina-aika jakaa maksut pidemmälle ajalle, mutta saattaa nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Vertaile moottoripyörälainoja ennen päätöksen tekoa

Ennen kuin teet päätöksen moottoripyörälainasta, on tärkeää käyttää aikaa eri lainojen vertailuun. Vertailu auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Eri lainanantajat voivat tarjoa huomattavan paljon vaihtelua lainahintojen välillä, joten vertailun avulla voit säästää huomattavan summan rahaa. Kiinnitä vertailussa huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, koska se kertoo lainan todellisen hinnan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka nopeasti moottoripyörälaina maksetaan?

Moottoripyörälainan maksunopeus vaihtelee lainanantajasta riippuen, mutta usein laina voidaan maksaa tilille saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Miten moottoripyörän rahoitusta haetaan?

Moottoripyörän rahoitusta haetaan yleensä verkossa täyttämällä lainahakemus, jossa ilmoitetaan haluttu lainasumma ja laina-aika sekä annetaan tarvittavat henkilö- ja taloustiedot.

Kuinka paljon lainaa voi hakea moottoripyörän ostoon?

Moottoripyörän ostoon voi hakea lainaa 1000 – 60000 euroa, mutta lainasumman suuruus riippuu lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainanantajan kriteereistä.

Saako moottoripyörälainan ilman vakuuksia?

Kyllä, moottoripyörälainan voi saada ilman vakuuksia. Tällaisia lainoja kutsutaan vakuudettomiksi lainoiksi, ja ne perustuvat lainanhakijan maksukykyyn ja luottokelpoisuuteen.

Kenelle myönnetään lainaa moottoripyörään?

Lainaa moottoripyörään myönnetään henkilölle, jolla on säännölliset tulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja joka täyttää lainanantajan asettamat kriteerit.