Hae edullinen remonttilaina

Hae remonttilainaa kätevästi netissä. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Hae halpa remonttilaina

Vertaile remonttilainat nopeasti

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Remonttilaina

Etsimme sinulle remonttilainaa kilpailuttamalla jopa 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä Suomesta ja Pohjoismaista. Voit saada useita lainatarjoksia vertailtavaksi heti kilpailutuksen alettua. Sinun ei ole pakko sitoutua mihinkään tarjoukseen, vaan voit vertailla tarjouksia täysin riskittä. Tarjoukset ovat järjestetty hinnan mukaan, joten halvimman tarjouksen löytäminen käy täysin vaivatta.

Remonttilaina on laina, joka on tarkoitettu kodin remontointiin ja korjaamiseen. Se antaa mahdollisuuden rahoittaa suurempia kodin parannusprojekteja ilman, että tarvitsee käyttää säästöjä tai muita varoja. Remonttilainassa on usein erilaisia lainamuotoja ja -ehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin. Vakuudettoman remonttilainan etuna on sen nopeus ja helppous. Vakuudellinen remonttilaina vaatii yleensä tarkat suunnitelmat ja sen hakeminen on hitaampaa.

Remonttilainalla mukavuutta kotiin

remonttilaina

Remonttilainat ovat lainoja, jotka on tarkoitettu kodin remontoimiseen ja parantamiseen. Ne tarjoavat henkilöille mahdollisuuden ehostaa ja päivittää kotiaan ilman, että heidän tarvitsee luopua kokonaan säästöistään tai rahastoistaan. Remonttilainojen avulla voit rahoittaa kaikenlaisia ​​remontteja, kuten keittiö- tai kylpyhuoneremontteja, ikkunoiden vaihtoa, lattian uusimista tai muita parannuksia, jotka lisäävät kodin arvoa ja tekevät siitä mukavamman ja toimivamman.

Ennen remonttilainan hakemista on tärkeää harkita omaa taloudellista tilannetta ja tarpeita. On myös tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita lainanantaja, joka tarjoaa alhaisimman koron ja pienimmät lainakulut.

Remonttilainojen hakeminen on yleensä yksinkertaista ja nopeaa. Lainanantajat tarjoavat usein verkossa täytettäviä hakemuksia, joita voidaan täyttää ja lähettää minuuteissa. Lainanantajat arvioivat hakemuksen ja tarjoavat lainatarjouksen, johon sisältyy lainan määrä, korko ja muut kulut. Voit myös hyödyntää Easyrahan kilpailutusta, jolla tavoitat jopa 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä kertaa. Se voi säästää aikaa ja rahaa.

Vakuudeton remonttilaina on yleisin vaihtoehto

Vakuudellisten remonttilainojen saaminen voi usein olla haastavaa, sillä ne saattavat vaatia merkittäviä vakuuksia. Vakuuksien puute tai niiden riittämättömyys voi olla este lainan saamiselle, tai vakuudet voivat sitoa lainanhakijan taloudellisia resursseja tavalla, joka ei ole toivottavaa. Tämän vuoksi monet kääntyvät vakuudettoman remonttilainan puoleen.

Vakuudeton remonttilaina tarjoaa joustavan ja nopean vaihtoehdon, sillä se ei vaadi erillistä vakuutta. Lainaa voi hakea helposti ja nopeasti netin kautta, ja lainapäätöksen saa usein saman tien. Vakuudettomat lainat ovat suosittuja myös siksi, että ne tarjoavat enemmän joustavuutta lainan käyttötarkoituksessa.

On kuitenkin syytä muistaa, että vakuudeton remonttilaina voi olla hieman kalliimpi vaihtoehto. Vakuudettomissa lainoissa korot ovat yleensä korkeammat, sillä lainanantaja ottaa suuremman riskin lainan myöntämisessä. Lisäksi laina-aika voi olla lyhyempi, mikä tarkoittaa suurempia kuukausittaisia takaisinmaksuja. Huolimatta näistä seikoista, vakuudeton remonttilaina on monelle sopivin ja helpoin tapa rahoittaa kodin remontti.

Remonttilainan kilpailutus on tärkeää

Remonttilainan kilpailutus on erittäin tärkeä osa lainanhakua. Kilpailuttaminen tarkoittaa useiden eri pankkien tai rahoituslaitosten lainatarjousten vertailua, mikä auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiin. Tämä on tärkeää, sillä lainan kustannukset voivat vaihdella huomattavasti eri palveluntarjoajien välillä.

Kilpailuttamista voidaan helpottaa käyttämällä palveluja, jotka mahdollistavat lainahakemuksen lähettämisen useaan paikkaan yhdellä kertaa. Nettilainoja tarjoavien palvelujen avulla voit saada tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta, jolloin voit verrata tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman. Tällä tavoin varmistat, että saat parhaan mahdollisen hinnan ja ehdot remonttilainallesi.

Muistathan, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Voit aina hylätä saamasi tarjoukset, jos ne eivät vastaa odotuksiasi. Tästä syystä onkin suositeltavaa hakea useampia lainatarjouksia ja varmistaa näin itsellesi parhaat mahdolliset lainaehdot.

Asioita, joita kannattaa harkita ennen remonttilainan ottamista

  1. Kustannusarvio: On tärkeää tehdä yksityiskohtainen kustannusarvio ja varmistaa, että remonttilainan määrä vastaa tarvittavaa summaa. On myös hyvä varmistaa, että kustannusarvion lukujen ja todellisten kustannusten välillä ei ole suuria eroja.
  2. Lainanantajan valinta: On tärkeää valita lainanantaja, joka tarjoaa sinulle parhaiten sopivia lainaehtoja ja korkoja. On suositeltavaa vertailla useiden eri lainanantajien tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.
  3. Lainan takaisinmaksusuunnitelma: On tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan ja miettiä takaisinmaksusuunnitelmaa etukäteen.
  4. Käyttötarkoitus: On tärkeää olla tietoinen siitä, mihin tarkoitukseen remonttilainan rahat tullaan käyttämään ja varmistaa, että se on järkevää.

Nämä ovat tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon ennen remonttilainan hakemista. Huolellinen suunnittelu ja valmistelu voivat auttaa sinua tekemään oikean päätöksen ja varmistamaan, että remonttilainan hakeminen on järkevä ja tarpeellinen vaihtoehto.

Miksi remonttilainaa kannattaa harkita?

Remonttilainaa kannattaa harkita, koska se tarjoaa mahdollisuuden parantaa ja tehdä tarvittavia muutoksia kotiin nopeasti ja tehokkaasti, ilman että tarvitsee odottaa vuosia säästämiseen. Remonttilainan avulla voi myös parantaa kodin turvallisuutta ja energiatehokkuutta, mikä voi johtaa pienempiin energiankulutuskustannuksiin pitkällä aikavälillä.

Lisäksi remonttilainan avulla voi tehdä kodista entistä viihtyisämmän ja mukavamman paikan asua, ja parantaa samalla sen arvoa jos suunnittelee myyntiä tulevaisuudessa. Joten, remonttilainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat parantaa kotiasi nopeasti.

Remonttilainan kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on merkittävä etu yksityishenkilöille, jotka suorittavat kodissaan remontointia. Se on verovähennys, joka auttaa vähentämään remontin kokonaiskustannuksia, ja sitä voidaan hakea suurimmasta osasta teetetyistä remonttitöistä. Kotitalousvähennys kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä se voi palauttaa huomattavan osan remonttityön kustannuksista.

Kotitalousvähennystä voivat saada henkilöt, jotka palkkaavat virallisen yrityksen, jolla on suomalainen Y-tunnus, tekemään remonttia kotiinsa. Remontti tulee maksaa itse ja jälkikäteen hakea työn osuudesta kotitalousvähennystä Verohallinnon sivuilla. Vähennystä ei myönnetä esimerkiksi matkakuluista tai materiaaleista, vaan ainoastaan teetetystä työstä. Tästä syystä on tärkeää säilyttää kaikki remonttiin liittyvät tositteet ja kuitit.

Remontin verovähennykset

Verotukselliset näkökulmat ovat tärkeä osa remonttilainan suunnittelua, ja tietyissä tilanteissa remonttilainasta aiheutuvat korkokulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa. On kuitenkin huomioitava, että vähennysten oikeutus vaihtelee asunnon käyttötarkoituksen ja remontin laadun mukaan.

Sijoitusasunnon remonttilainan korkoja ja kuluja voi vähentää verotuksessa, kunhan laina on otettu tulonhankkimistarkoituksessa ja asuntoa vuokrataan ulkopuolisille. Lainan vähennysoikeus ei kuitenkaan koske taloyhtiön ottamia lainoja.

Oman asunnon peruskorjaukseen otetun remonttilainan korkoja voi myös vähentää verotuksessa. Peruskorjauksen käsite on määritelty verolainsäädännössä, ja se kattaa tyypillisesti remontit, jotka vaikuttavat rakenteisiin tai asunnon käyttöikään. Esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit luetaan usein peruskorjaukseksi, kun taas pintaremontit ja laitehankinnat jäävät yleensä tämän määritelmän ulkopuolelle.

Verotuksen yksityiskohdat voivat olla monimutkaisia, ja jokainen tapaus on yksilöllinen. Tästä syystä suosittelemme aina kääntymään verottajan puoleen tai konsultoimaan veroneuvontaa ennen suurempia remonttipäätöksiä.

Halvimmat vaihtoehdot rahoittaa remontti

Vakuudellinen kulutusluotto tarjoaa edullisen tavan remontin rahoittamiseksi, mikäli lainanhakijalla on omaisuutta lainan vakuutena. Vaikka tämä vaihtoehto voi vaatia tarkkoja selvityksiä vakuuksien arvosta, se tarjoaa usein maltillisen koron. Muistathan kuitenkin kilpailuttaa lainatarjouksia eri pankkien kesken.

Vakuudeton kulutusluotto on nopea ja yksinkertainen rahoitusvaihtoehto erityisesti silloin, kun tarvitset rahoitusta remonttiin pikaisesti. Tämä on hyvä valinta pienempiin remontteihin, jos vakuuksia tai takaajia ei ole saatavilla. Vakuudettomat kulutusluotot voivat olla kalliimpia, mutta huolellisella kilpailutuksella voit löytää myös edullisia vaihtoehtoja.

Asuntolainaan liitetty remonttilaina on usein edullisin, mutta myös haastavin saada. Pankit vaativat yleensä yksityiskohtaisen selvityksen suunnitellusta remontista. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten suuriin rakenneteknisiin remontteihin. Pidä mielessä, että remonttilainan lyhennysaika on yleensä yhtä pitkä kuin asuntolainan, mikä voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Remonttibudjetti

Remonttibudjetin suunnittelu on kriittinen osa onnistunutta remonttia. Tarkka ja realistinen budjetti auttaa välttämään yllättävät kustannukset ja mahdollistaa remontin sujuvan etenemisen. On tärkeää ottaa huomioon sekä suuret että pienet kulut, mukaan lukien materiaalit, työvoima ja mahdolliset lisäkulut, kuten remontin aikaiset vuokrakustannukset.

Varaa myös hieman ylimääräistä joustovaraa budjettiin, sillä usein remontit saattavat tuoda mukanaan odottamattomia menoja. Hyvin suunniteltu remonttibudjetti on ensiaskel menestyksekkääseen ja stressittömään remontointiprojektiin.

Muista hakea tarvittavat luvat remonttiin

Remonttia suunnitellessa on tärkeää varmistaa, että kaikki tarvittavat luvat ovat kunnossa. Lupavaatimukset voivat vaihdella asunnon tyypin ja remontin luonteen mukaan, mutta niiden laiminlyönti voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten sakkojen maksamiseen tai jopa remontin keskeyttämiseen.

Asunto-osakeyhtiöissä lupa on yleensä tarpeen, kun remontti koskee asunnon rakenteita tai taloyhtiön yhteisiä tiloja. Tällaisia remontteja ovat esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremontit, jotka saattavat vaikuttaa vesijohtoihin tai viemäröintiin. Lupa tulee hakea taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä, ja usein vaaditaan myös rakennustöiden suorittamisen aikataulun ja työn laadun selvitys.

Omakotitalon remontissa luvat liittyvät yleensä ulkoseinien tai katon muuttamiseen, laajennuksiin tai muuhun merkittävään rakennusmuutokseen. Tällaiset luvat haetaan yleensä kunnan rakennusvalvonnasta. Myös energiatehokkuuteen liittyvissä remonteissa, kuten ikkunoiden vaihdossa tai lisälämmöneristyksen asentamisessa, on hyvä tarkistaa lupavaatimukset etukäteen.

Ilmoita remontista taloyhtiölle ja naapureille

Remonttiprojektin suunnitteluun kuuluu olennaisena osana kommunikointi taloyhtiön hallituksen ja naapurien kanssa. Selkeä ja ajoissa tehty ilmoitus varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia tulevasta remontista ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä. Tämä lisää ymmärrystä ja kunnioitusta keskinäisten suhteiden säilyttämiseksi.

Taloyhtiölle tehtävässä ilmoituksessa tulisi mainita remontin luonne, alkamis- ja päättymispäivä sekä mahdollisesti remontin aikana syntyvät häiriöt. Tämä auttaa taloyhtiötä suunnittelemaan omia toimintojaan remontin ajaksi ja mahdollisesti myös välttämään päällekkäiset remontit.

Myös naapureille ilmoittaminen on tärkeää. Ystävällinen ja selkeä viesti auttaa säilyttämään hyvät naapurisuhteet ja minimoi mahdolliset konfliktit. Erityisen tärkeää on kommunikoida remontin aiheuttamista mahdollisista meluhäiriöistä ja niiden ajankohdista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tarvitset hakeaksesi remonttilainaa?

Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot, sekä riittävät tulot ja kohtuulliset menot. Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimukset ja he haluavat nähdä tositteet ainakin tulotiedoista.

Mikä on remonttilainan korko?

Remonttilainan korko vaihtelee lainanantajasta ja lainan määrästä riippuen. On suositeltavaa vertailla monta remonttilainaa, jotta löydät kaikkein kilpailukykyisimmän koron remonttilainallesi.

Voiko remonttilainan käyttää muihin kuin remonttiin liittyviin kustannuksiin?

Vakuudeton remonttilaina on tarkoitettu pääsääntöisesti remonttiin liittyvien kustannusten kattamiseen, mutta lainan ottajalla on itsellään vastuu lainan käyttämisestä oikein.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Remonttilainaa voi hakea henkilöt, jotka täyttävät lainaehdot, kuten vähintään 20 vuoden ikärajan, säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaan luottohistorian ilman maksuhäiriömerkintöjä.