Sisustuslaina

Hae sisustuslaina netistä. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Sisustuslaina netistä

Kilpailuta sisutuslainat

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Sisustuslaina

Kun kotisi tarvitsee uuden ilmeen tai on aika toteuttaa se pitkään haaveiltu remontti, rahoitus voi olla merkittävä este. Onneksi ratkaisu on tarjolla: sisustuslaina. Tämä vakuudeton lainamuoto tarjoaa mahdollisuuden hankkia 1 000 – 60 000€ lainan, jonka takaisinmaksuaika voi vaihdella 1-15 vuoden välillä. Tämä joustava rahoitusratkaisu antaa sinulle vapauden toteuttaa sisustushaaveesi niin pienissä kuin suurissakin projekteissa.

Kilpailuttamalla sisustuslainan, voit säästää

sisustuslaina

Kilpailuttamalla sisustuslainan, voit säästää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksissa. Kilpailutus tarkoittaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjousten vertailua. Eri toimijoiden korkotasot, maksuajat ja muut ehdot saattavat vaihdella suurestikin. Kilpailuttamalla sisustuslainan, voit löytää sinulle sopivimmat ehdot ja säästää satoja, jopa tuhansia euroja lainan kuluissa. Tämä tarkoittaa enemmän rahaa sijoitettavaksi itse sisustusprojektiin.

Älä unohda vertailla sisustuslainoja

Sisustuslainojen vertailu on olennainen osa lainanhakuprosessia. Ei riitä, että tarkastelet vain lainan kokonaissummaa ja korkotasoa. On tärkeää ottaa huomioon myös muut lainaehtoihin vaikuttavat tekijät, kuten avausmaksut, nostopalkkiot, lainanhoitokulut sekä mahdolliset muut lisäkulut. Vertailemalla eri lainavaihtoehtoja huolellisesti, voit varmistaa, että valitset juuri sinulle sopivimman lainan, joka tukee parhaiten sisustusprojektiasi.

Vakuudeton sisustuslaina on nopea vaihtoehto

Vakuudeton sisustuslaina on nopea ja yksinkertainen vaihtoehto, kun haluat saada rahoituksen sisustusprojektiisi ilman tarpeettomia viivästyksiä. Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat yleensä lyhyitä, sillä lainan myöntäminen ei edellytä vakuuksien arviointia. Näin ollen rahat ovat usein käytettävissäsi jo muutamassa päivässä.

Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin esimerkiksi yllättäviin remonttikuluihin tai sisustusprojekteihin. Tämä nopeus yhdistettynä joustaviin lainaehtoihin tekee vakuudettomasta sisustuslainasta erittäin kätevän vaihtoehdon sisustushankkeisiin.

Kannattaako hakea sisustuslainaa pankista vai netistä?

Sisustuslainan hakemisessa sekä pankit että netissä toimivat lainapalvelut tarjoavat omat etunsa. Pankista haettaessa voi saada henkilökohtaista neuvontaa ja usein myös edullisen koron, mikäli sinulla on jo ennestään hyvät suhteet pankkiin. Pankkilainat kuitenkin saattavat vaatia enemmän aikaa ja paperityötä, ja niissä voi olla vakuusvaatimuksia.

Netistä haettaessa lainaprosessi on yleensä nopeampi ja vaivattomampi. Useat netissä toimivat lainapalvelut tarjoavat kulutuslainoja, jolloin et tarvitse erillistä vakuutta lainallesi. Lisäksi netin kautta voit helposti kilpailuttaa ja vertailla eri lainavaihtoehtoja.

Valinta riippuu lopulta lainatarpeestasi ja vakuuksien omistamisesta. Muista kuitenkin aina vertailla eri vaihtoehtoja ja tarkistaa lainaehtojen yksityiskohdat huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Millä korolla sisustulainan voi saada?

Sisustuslainan korko riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta, lainanmyöntäjästä ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Korko määräytyy yleensä yksilöllisesti, ja se voi vaihdella suurestikin eri lainantarjoajien välillä. Sisustuslainojen korot voivat liikkua laajalla skaalalla, tyypillisesti noin 6-20% välillä, riippuen edellä mainituista tekijöistä.

Muista, että korko on vain yksi osa kertalainan kokonaiskustannuksia. Lainan kuluja arvioitaessa kannattaa huomioida myös mahdolliset avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja muut lainaan liittyvät kulut. Tarkista aina lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

Minkälainen hakija voi saada edullisen sisustuslainan?

Edullisen sisustuslainan saaminen riippuu useista tekijöistä, jotka pankit ja muut rahoituslaitokset otavat huomioon lainahakemusta arvioidessaan. Lainan myöntäjät tarkastelevat erityisesti seuraavia asioita:

  • Tulotaso: Hakijan tulotason on oltava riittävä lainan takaisinmaksamiseksi. Mitä korkeammat ja säännöllisempiä tulot hakijalla on, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on saada edullinen sisustuslaina.
  • Luottotiedot: Hakijan on oltava luottokelpoinen. Luottotietorekisteristä tarkistetaan, onko hakijalla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkintä heikentää merkittävästi mahdollisuuksia saada lainaa, ja se voi nostaa lainan korkoa.
  • Ikä: Lainan saamisen edellytyksenä on usein vähintään 18-25 vuoden ikä. Joissakin tapauksissa iäkkäämmät ja nuoret hakijat saattavat joutua maksamaan korkeampaa korkoa.
  • Työtilanne: Vakituinen työ tai pitkäaikainen työsuhde parantaa mahdollisuuksia saada edullista lainaa. Myös eläkeläiset voivat saada lainaa, mutta eläketulot huomioidaan usein pienempinä kuin palkkatulot.
  • Velkaantumisaste: Lainan myöntäjät arvioivat hakijan nykyisten lainojen ja velkojen määrää. Mitä vähemmän velkaa hakijalla on suhteessa tulojensa määrään, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on saada edullinen laina.

Jokainen rahoituslaitos määrittää omat kriteerinsä, jotka vaikuttavat lainan hintaan. Näiden kriteerien avulla lainanantajat pyrkivät arvioimaan lainanhakijan maksukykyä ja -halukkuutta. Kriteerit voivat vaihdella eri lainanantajien välillä, joten kannattaa aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainaansa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on sisustuslaina?

Sisustuslaina on vakuudeton laina, jonka voit hakea kotisi sisustus- tai remontointiprojektia varten. Lainasumma voi vaihdella 1 000 – 60 000€ ja takaisinmaksuaika 1-15 vuoden välillä.

Mikä on sisustuslainan korko?

Sisustuslainan korko määräytyy yksilöllisesti ja riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Korko voi vaihdella tyypillisesti 6-20% välillä.

Miksi kannattaa suorittaa sisustuslainojen vertailu?

Sisustuslainojen vertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiisi. Vertailulla voit säästää huomattavasti lainan kuluissa ja varmistaa, että saat parhaat ehdot lainallesi.

Mihin tarkoitukseen haetaan vakuudeton sisustuslaina?

Vakuudeton sisustuslaina haetaan yleensä kotiin liittyviin sisustus- tai remonttiprojekteihin. Laina mahdollistaa esimerkiksi keittiöremontin, kylpyhuoneen uusimisen tai vaikkapa uuden huonekalusarjan hankinnan.

Onko edullinen sisustuslaina helppo saada?

Edullisen sisustuslainan saaminen voi olla haasteellista, sillä se riippuu monista tekijöistä kuten hakijan tuloista, luottotiedoista, iästä, työtilanteesta ja nykyisestä velkaantumisasteesta. Lainatarjoukset vaihtelevat eri lainanantajien välillä, joten lainojen huolellinen vertailu on tärkeää.