Talousasiat haltuun helpommin


Tervetuloa Easyraha.fi:lle, joka on omistettu raha-asioidesi hallinnan helpottamiseen. Tarjoamme kattavia neuvoja ja käytännöllisiä vinkkejä taloutesi tehokkaaseen hoitoon. Pyrkimyksenämme on tehdä raha-asioiden hallinnasta sujuvampaa ohjaamalla sinut luotettavien lainanvälittäjien pariin sekä rohkaisemalla sinua kilpailuttamaan mm. puhelinliittymäsi ja sähkösopimuksesi, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä talouteesi.

Vinkkejä lainanhakuun ja talouteen

Etsitpä sitten uutta lainaa tai haluat yhdistää vanhat lainat, osamaksut ja luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, onnistuu se Easyrahan yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme panostaneet erityisesti palvelun helppokäyttöisyyteen ja auttavaan asiakaspalveluun. Hakemuksen käsittelee luvanvarainen lainanvälittäjä. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

  1. Täytä jonkin kumppanimme lainahakemus
  2. Vertaile mahdollisia tarjouksia
  3. Valitse parhaiten itsellesi sopiva

Tarjouksia luotettavilta kumppaneilta

Easyraha.fi on perustettu palvelemaan tavallisia suomalaisia kuluttajia. Palvelumme ehdoton kulmakivi on tarjota helppoa ja turvallista palvelua sitä tarvitsevalle.

Saatamme yhteen lainaa tai lainojen yhdistämistä harkitsevan asiakkaan oikeiden lainanvälittäjien kanssa. Kuitenkin siten, että asiakas saa itse vertailla kumppaneita omassa rauhassa ja valita edullisimman vaihtoehdon.

Kuinka kauan tarjoukset ovat voimassa?

Kun täytät kumppanimme lainahakemuksen, käsitellään se muutamissa minuuteissa. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat välittömästi

Kaikki tarjoukset saapuvat yleensä päivän sisällä

Palvelu on riskitön ja ei sido mihinkään

Ketkä kilpailevat lainastani?

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia ja tunnettuja lainanvälittäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Kumppaneiksi on kelpuutettu vain luotettavia yhtiöitä.

Voit tavoittaa kumppaneidemme kautta jopa yli 25 lainaajaa

Suosittelemme vain Suomessa virallisesti toimivia yrityksiä

Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä vaaditaan

Edellytämme hyvää toimintatapaa

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen on nykyisin suosittua ja sitä mainostetaan paljon. Tässä prosessissa vaaditaan kuitenkin paljon asiantuntemusta. Meidän kauttamme tavoitat useita siihen sopivia palveluja.

Lainoja voi yhdistää 60 000 euroon saakka

Yhdistely onnistuu yleensä melko vaivatta

Voit saada prosessiin tukea

Autamme sinua löytämään toimivan ratkaisun

SSL-suojattu ja turvallinen

Yhteytesi on täysin suojattu käyttäen viimeisintä SSL-salausta. Otamme tietoturvan huomioon kaikessa toiminnassamme, jotta palvelua voi käyttää hyvillä mielin.

SSL- suojattu ja turvallinen yhteys

Palvelun käyttö ei sido mihinkään

Autamme asiakasta löytämään sopivia ratkaisuja

Sivuston käyttö on helppoa

Oma talous

Omaan talouteen kuuluu paljon muutakin kuin vain rahoitusasioiden hoito. Varmista, että esimerkiksi sähkösopimukset ja puhelinliittymät ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Sosiaalinen media: