Vertaile lainoja

Vertaile lainoja kätevästi netissä. Voit säästää rahaa. Tavoita kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Vertaile lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

Vertaile lainoja

Elämässä tulee eteen tilanteita, joissa rahantarve kasvaa odottamatta. Oli kyseessä sitten suurempi hankinta, unelmien loma, remontti kotona tai yllättävä tarve joustavuudelle talouden hallinnassa, vakuudettoman lainan hakeminen netistä voi olla toimiva ratkaisu. Käytämme modernia teknologiaa auttaaksemme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi, ja mikä parasta, palvelumme on suunniteltu olemaan täysin riskitön sinulle hakijana.

Täyttämällä lainahakemuksen jossakin suositellulla kilpailuttajalla, voit lähettää sen automaattisesti useille rahoitusyhtiöille, jotka kilpailevat juuri sinun lainastasi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada nopeasti useita tarjouksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan. Nopeimmillaan voit saada vastauksen hakemukseesi vain muutamassa minuutissa, jolloin lainavertailu on mahdollista aloittaa välittömästi.

Lainatarjouksen katsominen on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla eri tarjouksia ja tehdä päätöksen, kun se sinulle parhaiten sopii. Lainatarjoukset ovat voimassa noin 30 päivää, joten kiirehtimiseen ei ole tarvetta.

Palvelumme sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on useita pienempiä lainoja, voi niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi tuoda merkittäviä säästöjä lainakustannuksissasi.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi. Riippuen valitsemastasi rahoitusyhtiöstä, voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Lainan hakeminen on helppoa ja vaatii vain säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näin varmistamme, että lainanhakeminen on kaikille turvallista ja yksinkertaista.

Vertaile lainoja nopeasti

vertaile lainoja

Vakuudettoman lainan hakeminen netistä on nykyaikaisen teknologian ansiosta nopeaa ja helppoa. Yhdellä lyhyellä hakemuksella voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä ja saada parempia tarjouksia. Lainavertailun avulla voit tehdä päätöksen vasta, kun olet tyytyväinen valintaasi. Lainatarjoukset voidaan järjestää vertailussa esimerkiksi kulujen mukaan, jolloin voit helposti löytää kilpailutuksen avulla edullisen lainan omaan tarpeeseesi. Ja mikäli et löydä sopivaa tarjousta, sinun ei ole pakko ottaa lainaa.

Lainavertailun avulla voit nopeasti ja helposti kilpailuttaa erilaisia lainoja omiin tarpeisiisi. Oletko esimerkiksi harkitsemassa auton tai moottoripyörän hankintaa? Lainavertailun avulla voit kilpailuttaa auto- ja moottoripyörälainat vain parissa minuutissa.

Jos suunnittelet remonttia ja olet jo saanut lainatarjouksen rahoitusyhtiöltä, kannattaa sinun silti vertailla myös muiden rahoitusyhtiöiden tarjouksia. Näin voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainan remonttiisi.

Entäpä onko sinulla haaveissa veneen osto? Lainavertailun avulla voit löytää parhaat venelainat ja löytää juuri sinun tarpeeseesi sopivan venelainan.

Onko sinulla useita osamaksuja eri palveluista? Yhdistelylainan avulla voit sisällyttää kaikki osamaksusi yhteen edullisempaan lainaan. Vertaile yhdistelylainoja ja löydä paras ratkaisu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainavertailun avulla voit tehdä fiksuja taloudellisia päätöksiä ja löytää juuri sinulle sopivan lainan. Muista, että lainaa ei kannata ottaa enempää kuin tarvitset ja lainan maksuaika kannattaa aina suunnitella realistisesti oman maksukyvyn mukaan. Näin lainan hakeminen on turvallista ja voit nauttia uusista hankinnoistasi tai remontistasi ilman huolta taloudesta.

Kuka voi vertailla lainoja?

Lainan hakeminen vaatii taloudellista vastuuta ja tietynlaista valmiutta hoitaa sovitut velvoitteet. Siksi lainantarjoajilla on tietyt vaatimukset lainanhakijoille. Näiden vaatimusten tarkoitus on varmistaa, että lainanottaja kykenee hoitamaan lainansa takaisin sovitussa aikataulussa.

Lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias, mutta suurin osa lainantarjoajista vaatii lainanhakijalta vähintään 20 vuoden ikää. Tämä johtuu siitä, että lainan takaisinmaksu vaatii taloudellista vakautta, joka usein saavutetaan vasta parin vuoden aikana itsenäisen elämän aloittamisen jälkeen.

Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot. Nämä tulot voivat olla peräisin palkkatyöstä, eläkkeestä tai yrittäjyydestä. Säännölliset tulot ovat tärkeä kriteeri, koska ne osoittavat, että lainanhakija on kykenevä hoitamaan lainanlyhennykset ajallaan.

Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnät ovat merkki siitä, että henkilöllä on ollut aikaisemmin vaikeuksia hoitaa taloudellisia velvoitteitaan, mikä voi olla riski lainanantajalle.

Yhteenvetona, lainojen vertailuun ja hakemiseen vaaditaan seuraavat kriteerit:

  • Vähintään 18-20 vuoden ikä (riippuen lainantarjoajasta)
  • Säännölliset tulot (palkkatyö, eläke tai yrittäjyys)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Näiden vaatimusten täyttyessä voit vertailla ja hakea lainaa turvallisesti, jolloin voit tehdä päätöksen omien taloudellisten tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan.

Lainoja kannattaa vertailla yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi olla erinomainen tapa parantaa lainaehtoja ja saada parempi lainatarjous. Yhteishakijan kanssa haettaessa lainantarjoajat näkevät kaksi takaisinmaksukykyistä henkilöä lainan takana, mikä voi laskea lainan korkoa ja parantaa muita lainaehtoja.

Yhteishakijan ei tarvitse olla aviopuoliso tai rekisteröity kumppani – se voi olla esimerkiksi samassa taloudessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot. Usein yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla suurempi ja sen takaisinmaksuaika voi olla pidempi kuin yksin haettaessa.

On myös huomioitavaa, että lainaa hakiessa yhdessä, molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos toinen hakija ei pysty maksamaan osuuttaan lainasta, toisen hakijan on maksettava se. Tämä tuo mukanaan lisävastuuta, mutta myös mahdollisuuden suurempaan taloudelliseen joustavuuteen.

Yhteislaina voikin olla hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun suunnittelee suurempaa hankintaa tai haluaa yhdistää useampia pienempiä lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhteishakijan kanssa haettaessa kannattaa kuitenkin aina keskustella huolellisesti lainan ehdoista ja molempien osapuolten taloudellisesta vastuusta.

Yhteenvetona, lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi tarjota seuraavia etuja:

  • Alhaisempi korko
  • Mahdollisuus suurempaan lainasummaan
  • Pidempi takaisinmaksuaika

Onko lainojen vertailu ilmaista?

Lainojen vertailu on tärkeä osa lainanhakuprosessia. Sen avulla voit varmistaa, että saat parhaat mahdolliset lainaehdot juuri sinun tarpeisiisi. Mutta mitä lainojen vertailu sitten maksaa?

Hyvä uutinen on, että lainojen vertailu on useimmiten täysin ilmaista. Voit käyttää erilaisia lainavertailusivustoja netissä, jotka kokoavat ja vertailevat eri lainantarjoajien tarjouksia. Nämä palvelut ovat usein maksuttomia, koska lainavertailusivustot saavat yleensä korvauksen lainantarjoajilta, ei asiakkailta.

Ilmaisten lainavertailupalveluiden avulla voit säästää sekä aikaa että rahaa. Sinun ei tarvitse itse käydä läpi kaikkia eri lainatarjouksia, vaan vertailusivusto tekee sen puolestasi. Vertailun avulla voit myös löytää edullisemman lainan, jolloin säästät rahaa lainakuluissa.

Lainatarjouksen katsominen ja lainan vertailu ei myöskään sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tarkastella eri tarjouksia ja tehdä päätöksen vasta, kun olet löytänyt itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Joten kyllä, lainojen vertailu on ilmaista ja se on erinomainen tapa löytää itsellesi sopivin laina. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka lainavertailu on ilmaista, itse lainan ottaminen ei ole. Muista siis aina tarkastella lainan kokonaiskustannuksia ja varmistaa, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa.

Lainojen vertailun vaiheet

Lainojen vertailu on usein monivaiheinen prosessi, jonka tarkoitus on löytää sinulle parhaiten sopiva laina. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten lainojen vertailu tyypillisesti etenee.

1. Mieti mitä tarvitset: Ennen kuin aloitat lainojen vertailun, on tärkeää miettiä mitä tarvitset. Paljonko tarvitset lainaa? Kuinka pitkäksi ajaksi? Minkälainen korko ja kuukausierä sinulle sopii? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, jotka auttavat sinua, kun haet lainaa.

2. Tee lainahakemus: Kun olet määrittänyt omat tarpeesi, on aika tehdä lainahakemus. Lainahakemus tehdään yleensä netissä, ja se on usein maksuton. Hakemuksessa kerrot muun muassa henkilötietosi, taloudellisen tilanteesi ja lainan tarpeesi. Hakemuksen jälkeen lainatarjoukset saapuvat usein muutamassa minuutissa.

3. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet saanut lainatarjoukset, on aika aloittaa vertailu. Vertaa lainaehtoja, kuten korkoa, laina-aikaa ja muita kuluja.

4. Valitse paras laina: Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse paras. Tämä ei ole välttämättä se, jolla on alhaisin korko – myös muut lainaehdot, kuten takaisinmaksuaika ja lainan joustavuus, ovat tärkeitä.

5. Hyväksy lainatarjous: Kun olet valinnut parhaan lainan, on aika hyväksyä tarjous. Tämä tehdään yleensä verkkopankkitunnuksilla. Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä saman päivän aikana.

Lainojen vertailu on siis prosessi, joka vaatii huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Mutta kun otat aikaa ja vertailet lainoja huolellisesti, voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainan.

Täytä lainahakemus vertailua varten

Lainahakemuksen täyttäminen on ensimmäinen askel kohti edullista ja sopivaa lainaa. Nyt kerromme, kuinka lainahakemus täytetään lainojen vertailua varten.

1. Aloita hakemus: Lainahakemusprosessi alkaa yleensä netissä sijaitsevalla lomakkeella. Hakemuksessa kysytään perustietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Lainahakemus on yleensä suunniteltu niin, että sen täyttäminen on helppoa ja nopeaa.

2. Täytä lainan tiedot: Lomakkeessa sinun tulee myös määrittää haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Nämä tiedot ovat tärkeitä, sillä ne vaikuttavat lainatarjoukseen.

3. Anna taloudelliset tiedot: Lainahakemukseen tulee myös täyttää tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Näitä tietoja ovat esimerkiksi kuukausitulot ja -menot, työtilanne, asumismuoto sekä mahdolliset muut lainat ja niiden kokonaismäärä. Nämä tiedot auttavat lainantarjoajia arvioimaan kykyäsi maksaa laina takaisin.

4. Tarkista ja lähetä hakemus: Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, tarkista ne huolellisesti. Tietojen tulee olla oikein, sillä ne vaikuttavat saamiisi lainatarjouksiin. Kun olet varmistunut tietojen oikeellisuudesta, lähetä hakemus.

Lainahakemus analysoidaan yleensä lähes reaaliajassa, ja saat lainatarjoukset usein jo muutaman minuutin kuluessa. Hakemuksen täyttäminen on sähköistä, joten sinun ei tarvitse toimittaa erillisiä paperisia liitteitä lainojen vertailua varten.

Muista, että lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit aina vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä parhaan tai päättää olla ottamatta lainaa ollenkaan.

Huomioi nämä asiat, kun vertailet lainoja

Lainojen vertailu on tärkeä osa taloudellista suunnittelua. Lainaehtojen, korkojen ja maksuajanjaksojen vertailu auttaa löytämään edullisimman ja sopivimman lainan. Tässä muutamia asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon lainoja vertaillessasi:

Ikäraja: Lainan saamisen edellytyksenä on useimmiten vähintään 18 vuoden ikä. Joillakin pankki- ja rahoitusyhtiöillä ikäraja voi kuitenkin olla korkeampi, esimerkiksi 22 tai jopa 25 vuotta.

Lainasumman suuruus: Lainasummien vaihteluväli voi olla merkittävä eri lainantarjoajien välillä. Vakuudettoman lainan summat vaihtelevat yleensä 2 000 ja 60 000 euron välillä, mutta jotkin yritykset saattavat tarjota suurempiakin lainoja.

Todellinen vuosikorko: Lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut korkoprosentin lisäksi. Tämä on erittäin tärkeä luku lainaa vertailtaessa, sillä se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Maksuerien määrä: Maksuerien määrän säätely voi olla joustavaa tai tiukkaa riippuen lainantarjoajasta. On tärkeää säätää maksuerien määrä sopivaksi niin, että lainan lyhentäminen on jatkuvaa, mutta yksittäisen erän suuruus ei nouse liian korkeaksi.

Henkilökohtaiset lainatarjoukset: Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, sillä lainojen hinnoittelu tehdään kuluttajakohtaisesti. Tästä syystä onkin tärkeää pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta eri lainantarjoajalta saadaksesi kattavimman kuvan saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Kun otat huomioon edellä mainitut asiat, pystyt tekemään tarkan ja perusteellisen lainavertailun. Muista, että lainatarjouksen pyytäminen tai hakeminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla ja valita sinulle parhaiten sopivan lainan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi lainojen vertailu on tärkeää?

Vertailemalla lainoja voit löytää edullisimman lainavaihtoehdon, sillä lainojen korot ja käsittelykulut voivat vaihdella suuresti eri pankkien välillä. Vertailun avulla voit säästää huomattavia summia laina-aikana.

Miten tunnistaa laadukas lainavertailu?

Hyvä lainavertailu perustuu kattavaan ja yksilölliseen tarjoushakuun eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Laadukas lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainan ja tuo selvästi esiin lainan ehdot.

Miten lainojen vertailu tapahtuu?

Lainat vertaillaan yleensä todellisen vuosikoron perusteella. Tämä luku ottaa huomioon lainan koron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut, jolloin se tarjoaa luotettavan perustan vertailulle.

Kuinka kauan lainavertailu vie aikaa?

Lainavertailu on nopea prosessi, joka kestää useimmiten vain muutaman minuutin. Täytettyäsi yhden lainahakemuksen, saat useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.

Mitä tietoja lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan?

Lainahakemusta varten tarvitset perustietosi, kuten henkilötiedot, tiedot tuloistasi ja menoistasi sekä tiedot asumismuodostasi ja työtilanteestasi. Myös hakemasi lainasumma ja toivottu laina-aika ovat tarpeellisia tietoja.

Voiko vanhoja lainasopimuksia kilpailuttaa?

Kyllä, vanhojen lainasopimusten kilpailuttaminen on hyvä idea. Näin voit löytää edullisemman lainan, jolla voit maksaa vanhan lainan pois, säästäen koroissa ja kuluissa.

Miten lainojen vertailu toimii?

Lainavertailussa täytät lomakkeen, jossa kysytään haluamasi lainan tietoja ja omia tietojasi. Lomakkeen täyttämisen jälkeen tiedot välitetään useille lainantarjoajille, joista saat parhaat lainatarjoukset.

Miksi lainavertailu kannattaa tehdä?

Lainavertailun avulla voit löytää edullisimman ja parhaiten sopivan lainan. Lisäksi se säästää aikaa, koska vertailu tehdään puolestasi.

Missä lainojen vertailu kannattaa tehdä?

Lainojen vertailu kannattaa tehdä esimerkiksi Easyrahan kaltaisen palveujen kautta, jotka tarjoavat kattavan vertailun eri lainanvälittäjien kautta.

Mitä ottaa huomioon lainavertailussa?

Lainavertailussa on tärkeää huomioida lainan todellinen vuosikorko, lainan ehdot ja mahdolliset piilokulut. Lisäksi kannattaa miettiä, tarvitsetko lainaan vakuuksia tai takaajan, sekä harkita lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Mitä lainatyyppejä lainavertailussa voi kilpailuttaa?

Lainavertailussa voit kilpailuttaa monia eri lainatyyppejä, kuten kulutusluotot, joustoluotot, asuntolainat ja autolainat.