fbpx

 

Yhdistä lainat ilmaiseksi

Maksuton hakemus ei sido mihinkään

Säästä rahaa ja helpota talouden hallintaa

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

  1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
  2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
  3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja yhdistä lainat halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Säästä keskimäärin jopa 267€ kuukaudessa yhdistämällä lainat

Joudutko joka kuukausi maksamaan lainoja, osamaksuja ja luottokorttivelkaa eri suuntiin? Lainojen yhdistäminen voi olla etsimäsi apu, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa.

Yhdistämällä lainat, saa kuluttaja kilpailutettua kaikki lainamenot yhdellä kertaa. Näistä voi tulla yllättävän iso säästö, joka näkyy kuukausittain ylimääräisenä rahana omalla pankkitilillä.

Käy läpi kaikki luottolaskusi ja hae kyseisellä summalla yhdistelylainaa. Saatat yllättyä miten helposti yhdistely voi onnistua.

Mikä parasta, Easyrahan yhdistelypalvelu ei sido sinua mihinkään eli yhtäkään tarjousta ei ole pakko hyväksyä. Vertaile rauhassa. Tarjous on voimassa noin 30 päivää.

Hannu Tapio Väisänen
29/04/2021
Md. Rayhan
28/04/2021
Sandra
28/04/2021
Raija
27/04/2021
Kiitos hyvästä palvelusta🌹🌹🌹!
Lue lisää
Emon Kacharoen
26/04/2021
Hienosti palveluun. Kiitos paljon!
Lue lisää
Markku Tapio Paloniemi
26/04/2021
Timo Juhani Kaasinen
26/04/2021
Prabhat Ram
25/04/2021
The banks that were likely to react favorably to my loan request were filtered out within seconds, and the one I opted for greenlit my loan within a day. Someone who’s in dire need of financial help cannot ask for a better service. I am really glad I found this site; actually, one of friends helped me track this site and asked me to try it out. First time user, and already a happy customer.
Lue lisää
Leo
25/04/2021
Mistään muualta en saanut lainaa tällasta summaa kuin Avidalta! Ihan paras luoton antaja!!!
Lue lisää
Pekka Juhani Siivonen
25/04/2021

Jopa 30 pankkia

Vertaa jopa 30 rahoitusyhtiön tekemiä tarjouksia. Näet tulokset heti hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Mitä mieltä käyttäjät ovat palvelusta?

Lainanvälityspalvelumme on hyödyntää tarjouksien hakemisessa kehuttua Salus Groupin tekniikkaa. Asiakkaat ovat antaneet palvelulle erinomaiset arvosanat Trustpilot -sivustolla. Yli 200 arvostelun keskimääräinen arvosana on 4,7 / 5. Löydetään sinulle yhdessä ratkaisu!

Olipa kätevä ja nopea tapa saada lainaa. Lainojen kilpailuttamisen nopeus yllätti ja sitä kautta myös itse lainan saanti. Tällä tavalla säästetään paljon aikaa ja parhaan saatavissa olevan korkotason selvittäminen kävi hetkessä.

Antti (Trustpilot.com)

Lainan haku toimi loistavasti. Ei turhia viestejä vaan selkeät toimintatavat ja homma paketissa. Lainojen yhdistäminen oli erinomaisen helppoa.

Harri (Trustpilot.com)

Kaikki toimi nopeasti. Kaikki oli helppoa. Saimme palvelun avulla helposti vertailtua eri pankkien tarjoukset. Saimme yhdistelylainan avulla satojen eurojen kuukausisäästöt.

Ville (Trustpilot.com)

Selkeät lainaehdot ja nopea päätös lainasta. Ja ystävällinen palvelu. Erityisesti ilahduin kun soitettiin minulle takaisinpäin ja esiteltiin lainanantajia. Kiitos paljon.

Annika (Trustpilot.com)

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Jos sinulla on vanhoja lainoja tai luottoja, autamme sinua mielellämme niiden yhdistämisessä. Lainojen yhdistely voi tuoda parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöt.