Yhdistä lainat – Voit säästää

Yhdistä lainat maksutta. Voit tavoittaa kumppaneidemme kautta jopa 25 lainaajaa.

Ilmainen palvelu

Ei sido mihinkään

Lainapäätös minuuteissa

Yhdistä lainat

Voit säästää yhdistämällä lainoja

Ilmainen palvelu Ei sido mihinkään

Lainaa vastuullisesti
Hae talousneuvoja tarvittaessa

Asiakkaan sanomaa
”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Vertaile tarjouksia
Pyrimme löytämään parhaan

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9.43 % laskettuna lainasummalle 7000 €, kun takaisinmaksuaika on 4 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 € ja nimelliskorko 7.30 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 8363 €, eli 174 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60000 €. Easyraha.fi ei myönnä tai välitä lainaa.

1. Täytä hakemus

Siirry lainanvälittäjän hakemukseen kauttamme ja täytä hakemus.

2. Lainat kilpailutetaan

Tavoita kumppaneidemme avulla useita lainaajia.

3. Valmista tuli!

Jos saat myönteisen päätöksen, pääset vertailemaan nyt tarjouksia.

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa

Maksatko useita kulutusluottoja, luottokorttilaskuja tai osamaksuja? Lainojen yhdistäminen voi olla avuksi, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa.

Yhdistämällä lainat, saat kilpailutettua kaikki lainamenot yhdellä kertaa. Näin vältyt moninkertertaiselta lainakulujen maksulta.

Tarkista luottolaskut ja kokeile voisitko saada aiempaa edullisemman tarjouksen. Yhdistelytarjouksen katsominen ei sido mihinkään. Vertaile rauhassa. Tarjous on voimassa noin 30 päivää.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

  1. Täytä kumppanimme hakemus. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
  2. Kilpailuta lainanvälittäjien kautta jopa +25 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
  3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja yhdistä lainat halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Vertaa tarjouksia

Vertaile tarjouksia ja valitse paras vaihtoehto. Mitään ei ole kuitenkaan pakko valita.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Et sitoudu mihinkään kokeilemalla palvelua.

Yhdistä lainat

Kilpailutuksen lisäksi voit yhdistää lainoja. Yhdistämällä voit säästää rahaa kuluissa.

Sinä päätät

Voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset. Sinä teet aina lopullisen päätöksen itse.

Yhdistä lainat

Maksatko kuukausittain useita lainoja? Mikäli vastauksesi on myöntävä, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että niputat yhteen kaikki vanhat luotot ja lainat. Näin lainanhoitokulut voivat pienentyä ja kuukausierä laskea.

Yhdistämällä useat erilliset lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit selkeyttä oman taloudellisen tilanteen hallintaa. Yhdistäminen voi tarjota paremman korkotason ja sopivamman maksuajan, mikä voi tehdä kuukausierästä paremmin sopivan omaan talouteen. Se voi myös auttaa vähentämään lainanhoitokustannuksia ja selkeyttää lainojen hallintaa yhdellä maksusuunnitelmalla. On tärkeää verrata eri lainatarjouksia ja harkita mahdollisia lisäkustannuksia ennen yhdistämispäätöksen tekemistä.

yhdistä lainat hakemus

Helppo prosessi ohjaa sinut parhaille lainanvälittäjille, joiden hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada lainatarjouksia muutamissa minuuteissa.

yhdistä lainat säästä

Anna pankkien kilpailla lainoistasi. Nopea ja vaivaton prosessi voi tuoda sinulle tuntuvat säästöt pienellä vaivalla.

yhdstä lainat korko

Voit täysin riskittä tutustua tarjouksiin ja päättää vasta sen jälkeen mitä haluat tehdä. Yhteenkään tarjoukseen ei ole pakko sitoutua.

yhdistä luotot

Yhdistä kalliit lainat ja luottokorttivelat. Luottokorttien korot ovat yleensä korkeita, sillä niitä ei koske yhtä tiukat korkorajoitukset.

Kuka voi yhdistää lainat?

Kuka tahansa, jolla on useita erillisiä lainoja ja täyttää lainanhakemisen vaatimukset, voi yhdistää ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä henkilöille, jotka haluavat helpottaa lainanhoitoa ja sovittaa kuukausierän paremmin sopivaksi omaan talouteen. Vertaa useita tarjouksia ennen päätöksen tekemistä, jotta löydät varmasti parhaan mahdollisen tarjouksen.

yhdistä lainat

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli sinulla on ennestään useita luottoja ja osamaksuja, voit samalla kertaa kokeilla niiden yhdistämistä. Yhdistelyn avulla voit saada jopa satojen eurojen säästöjä.

Yhdistä lainat: halvin on yleensä paras

Yhdistä lainat on toimenpide, jota mainostetaan paljon. Se on loistava tapa selkeyttää omaa taloutta ja hallita paremmin kuukausittaisia menoja. Usein halvin yhdistettävä laina on paras valinta, koska se tarkoittaa pienempiä kuluja ja korkomenoja pitkällä aikavälillä.

Lainojen yhdistäminen antaa sinulle mahdollisuuden maksaa pois useita korkeakorkoisia lainoja tai luottoja yhdellä edullisemmalla lainalla. Tämä voi merkittävästi alentaa kuukausittaisia lainamaksuja ja tehdä taloudenpidosta yksinkertaisempaa ja stressittömämpää. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että lainojen yhdistäminen ei välttämättä sovi kaikille, ja on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia löytääksesi oikeasti halvan vaihtoehdon.

Miten yhdistää lainat pienimmällä korolla?

Lainojen yhdistäminen pienimmällä korolla vaatii useiden tarjousten vertailua. Useat lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden hakea yhdistelylainaa, joten on tärkeää tarkistaa useiden lainanantajien tarjoamat korot ja ehdot. Yleensä sinun tulee täyttää hakulomake, jossa kerrot lainan määrän, takaisinmaksuajan, henkilökohtaiset tietosi ja taloudellisen tilanteesi.

Hakemuksen jälkeen voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman. Muista, että lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti ja riippuu muun muassa tuloistasi, menneestä lainahistoriastasi ja nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi. Tämä prosessi voi olla aikaavievä, mutta se on vaivan arvoinen, koska se voi säästää sinulle huomattavia summia rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhdistä lainat kokemuksia

Monet ihmiset ovat kokeneet positiivisia tuloksia lainojen yhdistämisellä. He ovat voineet yksinkertaistaa taloudellista tilannettaan ja vähentää kuukausittaisia kustannuksiaan. Lainojen yhdistäminen voi myös auttaa parantamaan tulevaisuudessa lainan hakua, koska se voi näyttää luotonantajille, että olet sitoutunut maksamaan velkasi. On myös ihmisiä, jotka ovat huomanneet, että heidän stressitaso on laskenut, kun heidän ei enää tarvitse huolehtia useiden eri lainojen hallinnoinnista.

Kokemukset voivat kuitenkin vaihdella yksilöllisesti. Joillekin ihmisille yhdistelylaina ei ole ollut hyödyllinen, koska heidän taloudellinen tilanne ei ole parantunut tai koska he eivät ole pystyneet hallitsemaan uutta lainaa tehokkaasti. On tärkeää, että ennen lainojen yhdistämistä selvittää mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa omalle taloudelle.

Yhdistä kaikki lainat

Lainojen yhdistämisessä yhdistät useita eri lainoja ja luottoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi sisältää esimerkiksi kulutusluotot, luottokorttivelat, pikavipit ja osamaksusopimukset. Tarkoituksena on yksinkertaistaa taloudellista tilannetta ja saavuttaa usein myös säästöjä, koska yksi suurempi laina tulee usein halvemmaksi kuin useat pienemmät lainat yhteensä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikkia lainoja ei ole hyödyllistä tai mahdollista yhdistää. Asuntolainat ja opintolainat esimerkiksi, on usein jätettävä yhdistämisen ulkopuolelle. Niiden korkotaso on yleensä matalampi kuin muiden lainojen, joten niiden yhdistäminen voi johtaa korkeampiin kustannuksiin pitkällä aikavälillä. Lisäksi yhdistelylainaa tarjoavat yritykset eivät yleensä yhdistä näitä lainoja.

Samoin yrityslainoja ei yleensä yhdistetä muiden lainojen kanssa. Yrityslainat eroavat henkilökohtaisista lainoista monin tavoin, mukaan lukien lainaehtojen ja vastuualueiden osalta. Yrityslainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, mutta se tulisi tehdä erikseen ja huolellisen harkinnan jälkeen.

Miksi kannattaa yhdistää lainat yhdeksi?

Yhdistä lainat yhdeksi tarjoaa useita hyötyjä. Se yksinkertaistaa merkittävästi taloudenhallintaa, sillä kun hoidettavana on vain yksi laina usean erillisen sijaan, on budjetoinnin suunnittelu helpompaa ja lainojen seuraaminen helpompaa.

Lainojen yhdistämisellä voi myös saavuttaa taloudellisia säästöjä. Suuremmat lainat ovat yleensä korkotasoltaan edullisempia kuin useat pienet lainat yhdessä, joten yhdistämällä lainat voit saada alhaisemman kokonaiskoron.

Luottotietoihin yhdistelylainalla voi olla positiivinen vaikutus. Kun vanhat lainat maksetaan pois yhdistelylainalla, se voi osoittaa viisautta talousasioissa. Älä kuitenkaan jatka pienten lainojen ottamista sen jälkeen, kun olet yhdistänyt lainat yhdeksi.

Säästä heti yhdistämällä kalliit lainat

Yhdistä kalliit lainat ja alenna kustannuksiasi! Usein monet ihmiset ovat ottaneet erikseen pieniä lainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia, jotka kaikki tuovat mukanaan omat korkonsa ja hallinnointikulunsa. Nämä voivat tehdä lainojen kokonaiskustannuksista korkeat.

Yhdistämällä kalliit lainat yhdeksi edulliseksi yhdistelylainaksi, voit usein saada huomattavia säästöjä. Yhdistelylainan korko on yleensä merkittävästi alhaisempi kuin useamman pienemmän lainan yhteiskorko, minkä vuoksi yhdistämällä lainat voit säästää lainakuluissa. Lisäksi maksettavana on vain yksi tilinhoitomaksu useamman sijaan, mikä tuo myös säästöä. Yhdistämällä lainat säästät paitsi rahaa, myös aikaa ja vaivaa, kun sinun tarvitsee seurata ja hoitaa vain yhtä lainaa useiden erillisten sijaan. Aloita säästäminen jo tänään ja yhdistä kalliit lainasi yhdeksi edulliseksi lainaksi!

Voinko yhdistää vanhat lainat?

Kyllä, voit yhdistää vanhat lainat. Lainojen ikä ei ole esteenä niiden yhdistämiselle. Riippumatta siitä, milloin olet ottanut lainat, voit yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi, mikä voi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja vähentämään lainanhoitokustannuksia.

Mikäli siis otit vahingossa tai ilman tarkkaa harkintaa lainan, jota kadut jälkikäteen, voit kokeilla yhdistää sen muihin lainoihisi, joka voi tuoda säästöjä.

Yhdistä lainat helposti netissä

Yhdistämällä lainat netissä sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Yleisimmin netissä haettavat yhdistelylainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse antaa vakuutta, kuten asuntoa tai arvopapereita. Vakuudeton yhdistelylaina on helppo ja joustava vaihtoehto, koska se ei vaadi vakuuden arviointia eikä vakuuksien hallinnointia, toisin kuin vakuudelliset lainat.

Vakuudellinen laina on toinen vaihtoehto, jossa lainan myöntäjä vaatii jonkinlaista vakuutta lainan takaisinmaksun turvaamiseksi. Yleensä vakuudellisissa lainoissa korko on matalampi, mutta prosessi voi olla hitaampi ja monimutkaisempi. Nämä lainat voivat olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vakuus ja haluat saada mahdollisimman matalan koron.

Lainojen yhdistäminen netissä antaa mahdollisuuden vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia helposti ja nopeasti, ja voit tehdä hakemuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Vertaa, kun yhdistät lainat

Lainojen yhdistämisen yhteydessä on erittäin tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Vaikka kaikki yhdistelylainat tuntuisivatkin samanlaisilta, ne voivat sisältää erilaisia ehtoja ja kustannuksia. Vertailussa on tärkeää ottaa huomioon paitsi lainan kokonaiskustannukset, myös lainan ehdot, kuten maksuaika.

Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Voit löytää lainan, jossa on matalin korko, joustavimmat takaisinmaksuehdot tai jopa molemmat. Tämä on mahdollista, kun teet vertailun huolellisesti ja harkiten.

Muista, että parhaan lainaratkaisun löytäminen ei tarkoita ainoastaan halvimman korkotason etsimistä, vaan myös sellaisen lainan löytämistä, jonka ehdot sopivat parhaiten juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Jokainen laina on sitoumus, joten on tärkeää, että se sopii sinulle pitkällä aikavälillä.

Lainojen yhdistämisen tavoitteena on taloudellisen tilanteesi parantaminen ja elämänlaatusi kohentaminen, joten varmista, että uusi yhdistelylainasi tukee tätä tavoitetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Muistutuksia lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen voi tarjota useita etuja, mutta sitä tulee harkita huolellisesti. Yhdistäessäsi lainoja, muista tutustua tarjolla oleviin tarjouksiin ja lainanhoitokustannuksiin. Pidä mielessä myös mahdolliset lisäkustannukset, kuten tilinhoitomaksu ja lainan avausmaksu. Vertaile eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja valitse yritys, joka tarjoaa edullisimman tarjouksen. Pidä huoli, että laina-aika ei ole liian pitkä, koska se voi nostaa lainakuluja. Muista varmistaa, että yhdistely tuo oikeasti säästöjä kustannuksiin, ennen lainasopimuksen allekirjoitusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Easyraha.fi?

Easyraha.fi on maksuton palvelu, joka auttaa sinua lainan hakemisessa ja aiheeseen liittyvän tiedon saamisessa. Olemme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jolloin voit löytää hyvän ratkaisun omaan tarpeeseesi.

Millaisia lainoja voi yhdistää?

Voit yhdistää useita pienempiä henkilökohtaisia lainoja kuten autolainoja, luottokorttivelkaa tai osamaksuja. Periaatteessa voit yhdistää kaikkia vakuudettomia lainoja, mutta asuntolainaa tai muuta vakuudellista lainaa ei voi eikä edes kannata yhdistää.

Mikä on yhdistetyn lainan etu verrattuna useisiin pienempiin lainoihin?

Yhdistetty laina, joka on tarkasti valittu, tarjoaa selkeyttä lainanhoitoon ja paremman korkotason. Edullisella yhdistelylainalla voidaan vähentää kuukausittaisia lainamenoja, joka voi tuoda merkittäviä säästöjä.

Onko yhdistetyn lainan maksuaika aina pidempi kuin vanhojen lainojen?

Ei välttämättä, yhdistetyn lainan maksuaika voi olla lyhyempi tai pidempi kuin vanhojen lainojen maksuaika. Huolehdi siitä, että maksuaika on sopiva ja että voit maksaa lainan takaisin ajallaan. Tärkeintä on lisäksi tarkistaa, että uusi yhdistelylaina on halvempi.

Voiko yhdistetyn lainan korkoa neuvotella alaspäin?

Kyllä, joissakin tapauksissa lainan korkoa on mahdollista neuvotella alaspäin. Tämä kuitenkin riippuu useista tekijöistä, kuten lainanantajan käytännöistä, asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. On tärkeää muistaa, että paras tapa saada alhainen korko lainalle on aina vertailla eri lainatarjoajia.

Miten yhdistetyn lainan takaisinmaksu toimii?

Yhdistetyn lainan takaisinmaksu toimii samalla tavoin kuin minkä tahansa muun lainan. Sinulle laaditaan takaisinmaksusuunnitelma, jossa määritetään kuinka suuren summan maksat takaisin joka kuukausi. Yleensä maksat lainaa takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät sekä lainan pääoman että lainakulut.

Onko lainojen yhdistämisellä vaikutusta luottotietoihin?

Lainojen yhdistäminen itsessään ei vaikuta luottotietoihin. Kuitenkin, jos lainojen yhdistämisellä pystytään parantamaan taloudellista tilannettasi ja ehkäisemään maksuhäiriömerkintöjen syntymistä, voi sillä olla positiivinen vaikutus luottotietoihisi pitkällä aikavälillä.

Pitääkö minun ilmoittaa lainojen yhdistämisestä vanhoille lainanantajilleni?

Yleensä lainanantaja, jolta otat yhdistelylainan, hoitaa vanhojen lainojen pois maksamisen puolestasi. Kuitenkin, on aina hyvä idea tarkistaa tämä itse ja tarvittaessa ilmoittaa muutoksista vanhoille lainanantajillesi.

Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan yhdistettyä lainaa takaisin?

Jos et pysty maksamaan yhdistettyä lainaa takaisin sovitussa aikataulussa, kannattaa ottaa heti yhteyttä lainanantajaan. Usein he pystyvät joustamaan maksuaikataulussa tai auttamaan sinua löytämään muita ratkaisuja. On tärkeää muistaa, että maksamattomilla lainoilla voi olla vakavia seurauksia, kuten maksuhäiriömerkintöjä ja ulosottoa.