fbpx

Yhdistä lainat ilmaiseksi

Maksuton hakemus ei sido mihinkään

Säästä rahaa ja helpota talouden hallintaa

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

  1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
  2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
  3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja yhdistä lainat halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Säästä jopa satoja euroja kuukaudessa

Joudutko joka kuukausi maksamaan lainoja, osamaksuja ja luottokorttivelkaa eri suuntiin? Lainojen yhdistäminen voi olla etsimäsi apu, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa.

Yhdistämällä lainat, saa kuluttaja kilpailutettua kaikki lainamenot yhdellä kertaa. Näistä voi tulla yllättävän iso säästö, joka näkyy kuukausittain ylimääräisenä rahana omalla pankkitilillä.

Käy läpi kaikki luottolaskusi ja hae kyseisellä summalla yhdistelylainaa. Saatat yllättyä miten helposti yhdistely voi onnistua.

Mikä parasta, Easyrahan yhdistelypalvelu ei sido sinua mihinkään eli yhtäkään tarjousta ei ole pakko hyväksyä. Vertaile rauhassa. Tarjous on voimassa noin 30 päivää.

Jopa 30 pankkia

Vertaa jopa 30 rahoitusyhtiön tekemiä tarjouksia. Näet tulokset heti hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa

Maksatko kuukausittain useita lainoja? Mikäli vastauksesi on myöntävä, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että niputat yhteen kaikki vanhat luotot ja lainat. Näin lainanhoitokulut voivat pienentyä ja kuukausierä laskea.

Helppo hakemus ohjaa sinut prosessin läpi vain parissa minuutissa. Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen tietää voidaanko lainasi yhdistää. Kokeile ja selvitä mahdollinen säästösi.

Anna pankkien kilpailla sinusta. Nopea ja vaivaton prosessi voi tuoda sinulle tuntuvat säästöt pienellä vaivalla.

Voit täysin riskittä tutustua tarjouksiin ja päättää vasta sen jälkeen mitä haluat tehdä. Yhteenkään tarjoukseen ei ole pakko sitoutua.

Yhdistä kalliit lainat ja luottokorttivelat. Luottokorttien korot ovat yleensä huomattavan korkeita, sillä niitä ei koske yhtä tiukat korkorajoitukset.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan hakemisen vaatimukset

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Jos sinulla on vanhoja lainoja tai luottoja, autamme sinua mielellämme niiden yhdistämisessä. Lainojen yhdistely voi tuoda parhaimmillaan jopa satojen eurojen säästöt.