Yhdistä lainat ja säästä

Yhdistä lainat kätevästi parissa minuutissa. Voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta pankeilta. Et sitoudu mihinkään!

Ilmainen hakemus

Ei sido mihinkään

Lainapäätös 2 min

Vertaa yli 25 pankkia

Yhdistä lainat ja säästä

Vertaile useiden pankkien tarjouksia.

Ilmainen hakemus Ei sido mihinkään

Aloita ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä lainamäärä ja aloita hakemus.

Aloita ilmainen hakemus

Valitse yhdisteltävä lainamäärä ja aloita hakemus.

Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti

4,7/5

”Nopea palvelu ja selkeät viestit”

Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan tarjouksen

Laina-aika voi olla 1 – 15 v, lainasumma 1000 – 60000€ ja korko 4,4 – 20 %. Lainaesimerkki: Lainan ollessa 7000€ ja laina-ajan 4 v, on kuukausierä 165€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 7891€, nimelliskorko 6 % ja todellinen vuosikorko 6,2 % (0€ avausmaksu). Lainan todellinen vuosikorko voi olla väliltä 4,5-38%.

1. Täytä hakemus

Täytä yllä oleva hakemus ja anna tarkentavat tiedot.

2. Pankit kilpailutetaan

Kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt.

3. Valitse halvin laina

Vertaile saamasi tarjoukset ja nosta laina halutessasi.

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa

Maksatko useita kulutusluottoja, luottokorttilaskuja tai osamaksuja? Lainojen yhdistäminen voi olla avuksi, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa.

Yhdistämällä lainat, saat kilpailutettua kaikki lainamenot yhdellä kertaa. Näin vältyt moninkertertaiselta lainakulujen maksulta.

Tarkista luottolaskut ja kokeile voisitko saada aiempaa edullisemman tarjouksen. Yhdistelytarjouksen katsominen ei sido mihinkään. Vertaile rauhassa. Tarjous on voimassa noin 30 päivää.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

 1. Täytä hakemus vertailua varten. Tämä ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.
 2. Kilpailutamme jopa 30 rahoitusyhtiötä vain parissa minuutissa.
 3. Vertaile henkilökohtaiset tarjouksesi ja yhdistä lainat halutessasi. Mitään tarjousta ei ole pakko ottaa.

Vertaa tarjouksia

Pääset vertailemaan rahoitusyhtiöiden tekemiä lainatarjouksia välittömästi hakemuksen täytettyäsi.

Riskitön hakemus

Selvitä oma korkotasosi ilman riskiä. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat

Palvelumme sopii myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä nyt ja säästä lainakustannuksissasi.

Nopea maksu

Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Voit saada maksun tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistä lainat ja voit säästää rahaa

Maksatko kuukausittain useita lainoja? Mikäli vastauksesi on myöntävä, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että niputat yhteen kaikki vanhat luotot ja lainat. Näin lainanhoitokulut voivat pienentyä ja kuukausierä laskea.

Yhdistämällä useat erilliset lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit selkeyttä oman taloudellisen tilanteen hallintaa. Yhdistäminen voi tarjota paremman korkotason ja sopivamman maksuajan, mikä voi tehdä kuukausierästä paremmin sopivan omaan talouteen. Se voi myös auttaa vähentämään lainanhoitokustannuksia ja selkeyttää lainojen hallintaa yhdellä maksusuunnitelmalla. On tärkeää verrata eri lainatarjouksia ja harkita mahdollisia lisäkustannuksia ennen yhdistämispäätöksen tekemistä.

Helppo hakemus ohjaa sinut prosessin läpi vain parissa minuutissa. Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen tietää voidaanko lainasi yhdistää. Kokeile ja selvitä mahdollinen säästösi.

Anna pankkien kilpailla sinusta. Nopea ja vaivaton prosessi voi tuoda sinulle tuntuvat säästöt pienellä vaivalla.

Voit täysin riskittä tutustua tarjouksiin ja päättää vasta sen jälkeen mitä haluat tehdä. Yhteenkään tarjoukseen ei ole pakko sitoutua.

Yhdistä kalliit lainat ja luottokorttivelat. Luottokorttien korot ovat yleensä huomattavan korkeita, sillä niitä ei koske yhtä tiukat korkorajoitukset.

Kuka voi yhdistää lainat?

Kuka tahansa, jolla on useita erillisiä lainoja ja täyttää lainanhakemisen vaatimukset, voi yhdistää ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä henkilöille, jotka haluavat helpottaa lainanhoitoa ja sovittaa kuukausierän paremmin sopivaksi omaan talouteen. Vertaa useita tarjouksia ennen päätöksen tekemistä, jotta löydät varmasti parhaan mahdollisen tarjouksen.

yhdistä lainat

Lainan hakemisen vaatimukset

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli sinulla on ennestään useita luottoja ja osamaksuja, voit samalla kertaa kokeilla niiden yhdistämistä. Yhdistelyn avulla voit tavoittaa jopa satojen eurojen säästöjä.

Yhdistä lainat: Paranna taloudellista tilannettasi ja vähennä stressiä

Jos sinulla on useita erillisiä lainoja, niiden hallinnointi voi olla haastavaa ja aiheuttaa stressiä. Yhdistämällä ne yhdeksi isommaksi lainaksi voit parantaa taloudellista tilannettasi ja helpottaa lainanhoitoa. Tässä artikkelissa esitellään yhdistämisen hyödyt ja annetaan vinkkejä yhdistämispäätöksen tekemiseen.

Mitä yhdistelyllä tarkoitetaan?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden erillisten lainojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi sisältää esimerkiksi kulutusluoton, luottokorttilainan ja autolainan yhdistämisen. Yhdistäminen voi tarjota useita etuja, kuten paremman korkotason, pidemmän maksuajan ja sopivamman kuukausierän.

Miksi yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen voi tarjota useita etuja taloudellisen tilanteen hallinnassa. Tärkeimmät hyödyt ovat:

 • Parempi korkotaso: Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit saada paremman korkotason. Tämä johtuu siitä, että yhdistetty laina on usein isompi kuin useat pienemmät lainat, joten lainanantaja voi tarjota parempaa korkotasoa.
 • Pidempi maksuaika: Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit saada pidemmän maksuajan. Tämä tarkoittaa sitä, että maksusuunnitelma on helpompi hallita ja kuukausittaista maksua voidaan vähentää.
 • Vähemmän lainanhoitokustannuksia: Useat erilliset lainat voivat aiheuttaa monia lainanhoitokustannuksia, kuten tilinhoitomaksuja ja muita lisäkustannuksia. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit vähentää näitä kustannuksia.
 • Selkeyttä lainojen hallintaan: Useiden erillisten lainojen hallinnointi voi olla haastavaa ja aiheuttaa stressiä.
 • Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit selkeyttää lainanhoitoa ja helpottaa taloudellisen tilanteen hallintaa. Sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa ja sinulla on yksinkertainen maksusuunnitelma.

Muistutuksia lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen voi tarjota useita etuja, mutta sitä tulee harkita huolellisesti. Yhdistäessäsi lainoja, muista tutustua tarjolla oleviin tarjouksiin ja lainanhoitokustannuksiin. Pidä mielessä myös mahdolliset lisäkustannukset, kuten tilinhoitomaksu ja lainan avausmaksu. Vertaile eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja valitse yritys, joka tarjoaa edullisimman tarjouksen. Pidä huoli, että laina-aika ei ole liian pitkä, koska se voi nostaa lainakuluja.

Kuinka yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen on melko yksinkertainen prosessi, mutta sitä tulee harkita huolellisesti. Tässä ovat vaiheet, jotka auttavat sinua yhdistämään lainasi:

 1. Laske lainojen tämänhetkinen kokonaissaldo: Ennen kuin aloitat lainojen yhdistämisen, sinun tulee laskea tämänhetkinen kokonaissaldo kaikista lainoistasi.
 2. Vertaile lainatarjouksia: Etsi eri lainanantajia ja vertaile heidän tarjouksiaan. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen korkotason ja maksuajan.
 3. Valitse lainanantaja: Kun olet vertaillut tarjouksia, valitse lainanantaja, joka tarjoaa parhaan tarjouksen.
 4. Solmi laina-sopimus: Kun olet valinnut lainanantajan, solmi laina-sopimus. Tämä sopimus määrittelee lainan koron, maksuajan ja muita tärkeitä tietoja.
 5. Maksa vanhat lainat: Kun olet solminut laina-sopimuksen, maksa vanhat lainat uudella yhdistetyllä lainalla.

Yhteenveto yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen voi tarjota useita etuja, kuten selkeyttä lainanhoitoon ja helpottaa taloudellisen tilanteen hallintaa. Kiinnitä kuitenkin huomiota mahdollisiin lisäkuluihin, tilinhoitomaksuihin ja laina-aikaan. Ennen yhdistämistä on tärkeää varmistaa, että yhdistelylaina tulee varmasti halvemmaksi, kuin vanhat lainat.

Usein kysyttyä lainojen yhdistelystä

Millaisia lainoja voi yhdistää?

Voit yhdistää useita pienempiä henkilökohtaisia lainoja kuten autolainoja, luottokorttivelkaa tai osamaksuja. Periaatteessa voit yhdistää kaikkia vakuudettomia lainoja, mutta asuntolainaa tai muuta vakuudellista lainaa ei voi yhdistää.

Mikä on yhdistetyn lainan etu verrattuna useisiin pienempiin lainoihin?

Yhdistetty laina, joka on tarkasti valittu, tarjoaa selkeyttä lainanhoitoon ja paremman korkotason. Edullisella yhdistelylainalla voidaan vähentää kuukausittaisia lainamenoja, joka voi tuoda merkittäviä säästöjä.

Onko yhdistetyn lainan maksuaika aina pidempi kuin vanhojen lainojen maksuaika?

Ei välttämättä, yhdistetyn lainan maksuaika voi olla lyhyempi tai pidempi kuin vanhojen lainojen maksuaika. Huolehdi siitä, että maksuaika on sopiva ja että voit maksaa lainan takaisin ajallaan. Tärkeintä on lisäksi tarkistaa, että uusi yhdistelylaina on halvempi.